Onze kaarten


wenskaart

ansichtkaart


Onze papiersoorten en afwerkingen


ansichtkaarten karton

Typische ansichtkaart met aan de voorkant een uv-lak.

50 stuks vanaf € 7,95

natuurkarton

hvo papier voor een natuurlijke uitstraling door de witte kleur.

50 stuks vanaf € 9,95

parelmoer

Chique papier met een glinstering in het licht.

50 stuks vanaf € 10,95

zijdeglans

Licht glanzend papier, mooi voor foto’s.

50 stuks vanaf € 7,95

oud-hollands

Vintage papier met een duidelijke structuur.

50 stuks vanaf € 11,95

mat/glans lamineren

Je kunt je kaarten dubbelzijdig mat of glans laten lamineren.

50 stuks vanaf € 11,95Bekijk het eindformaat van je kaart

Als je wenskaart is gevouwen blijft er één formaat over. Klik op de vierkantjes en zie het verschil met de andere eindformaten wenskaarten.
Download je werktekening

 
Ansichtkaarten
A5 PDF IDML
A6 PDF IDML
A7 PDF IDML
DIN PDF IDML
Vierkant medium PDF IDML
Vierkant smal PDF IDML
Vierkant extra smal PDF IDML
11x17 ansichtkaart PDF IDML
 
Wenskaarten
A5 PDF IDML
A5 liggend PDF IDML
A6 PDF IDML
A6 liggend PDF IDML
DIN PDF IDML
Vierkant medium PDF IDML
Vierkant smal PDF IDML
11x17 wenskaart PDF IDML

Alles over aanleverspecificaties

see it
feel it
believe it

Mooze samplebox

Met de mooze samplebox weet je precies wat bij jou past als je gaat bestellen.

Bestel een samplebox

send
your love

Luxe ansichtkaarten en wenskaarten zijn onwijs leuk om te gebruiken als promotie of leuk cadeautje bij de post. De kaarten van mooze zijn in verschillende papiersoorten; parelmoer, oud-hollands, zijdeglans, natuurkarton en sulfaatkarton. Maak een mooi uniek ontwerp en laat je klanten verbazen!

Ansichtkaarten drukken

Ansichtkaarten staan bekend als enkele kaarten waarbij de voorkant bedrukt is en de achterkant goed beschrijfbaar voor een boodschap. Hier hoeft geen envelop omheen, maar dat mag wel. In je bestelproces kun je kiezen welke envelop je erbij wilt hebben. De kaarten worden altijd full-colour gedrukt en iedere papiersoort heeft een andere uitstraling. Naast de papiersoorten kun je kiezen voor een extra afwerking met een laminaat. De glans laminaat maakt de kleuren veel dieper en de mat laminaat maakt de kaarten stijlvol. Ansichtkaarten zijn er in verschillende maten met als grootste de A5 (148x210 mm) en kleinste de Vierkant XS (80x80 mm). Het geeft een heel leuk gezicht als je dezelfde stijl kaart in verschillende formaten laat drukken voor bijvoorbeeld een bruiloft of ander evenement.

Online wenskaarten

Het is heel simpel om je eigen wenskaarten online te bestellen. Je upload jouw ontwerp, kiest je papiersoort, formaat, en afwerking en wij doen de rest. Voordat je je bestelling doet, kun je ook kiezen om een proefdruk te bestellen.

De prijzen van onze ansichtkaarten en wenskaarten zijn onder andere te vinden in je bestelomgeving. De prijs hangt af van jouw keuzes. Je hebt al 10 stuks voor € 13,86 en 50 voor € 20,18. In je eigen account kun je gemakkelijk je bestellingen opslaan en herbestellen, daarnaast is het mogelijk om op factuur te betalen. De standaard verzending is bij ons altijd gratis.

Wenskaarten drukken

Wenskaarten staan over het algemeen bekend als dubbelgevouwen kaarten en met als doel iemand iets toe te wensen. Wenskaarten kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken, vooral als je je eigen ontwerp gebruikt. Upload heel gemakkelijk een ontwerp bij mooze, bekijk de vouwwijze in de preview en maak een keuze tussen de verschillende papiersoorten. Wees uniek met bijzondere formaten zoals de panorama (DIN, 98x210 mm) of een dubbelgevouwen liggende A5. Heb je geen idee hoe je dit moet opmaken? In onze werktekeningen leggen we het uit, of kijk bij onze aanleverspecificaties.

Ben je eigenlijk op zoek naar grotere formaten? Bekijk dan onze flyers, folders of menukaarten. Deze producten hebben andere maten en papiersoorten. Kijk rustig even rond of daar bij zit wat meer in de smaak valt.