wenskaart drukken

wenskaart

ansichtkaart drukken

ansichtkaart


onze papiersoorten en afwerkingen


karton
ansichtkaart drukken karton

typische ansichtkaart met aan de voorkant een uv-lak

natuurkarton
ansichtkaart drukken natuurkarton

hvo papier voor een natuurlijke uitstraling door de witte kleur

silk
ansichtkaart drukken zijdeglans

licht glanzend papier, mooi voor foto’s

mat/glans lamineren
ansichtkaart drukken mat glans

je kunt je kaarten dubbelzijdig mat of glans laten lamineren

Bekijk het eindformaat van je kaart

Als je wenskaart is gevouwen blijft er één formaat over. Klik op de vierkantjes en zie het verschil met de andere eindformaten wenskaarten.

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

ansichtkaarten

A6 ansichtkaart
A5 ansichtkaart
DIN ansichtkaart
Toon alle werktekeningen  
11x17 ansichtkaart
vierkant S ansichtkaart
vierkant M ansichtkaart

wenskaarten

A6 wenskaart
A6 liggend wenskaart
A5 wenskaart
A5 liggend wenskaart
11x17 wenskaart
DIN wenskaart
vierkant S wenskaart
vierkant M wenskaart
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een ansicht- of wenskaart? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

bekijk de papiersoorten in video

Wat is het verschil tussen de verschillende papiersoorten? In de video kun je het net wat beter zien en leggen we het rustig uit.

send
your love

Luxe ansichtkaarten en wenskaarten zijn onwijs leuk om te gebruiken als promotie of leuk cadeautje bij de post. De kaarten van mooze zijn in verschillende papiersoorten; parelmoer, oud-hollands, zijdeglans, natuurkarton en sulfaatkarton. Maak een mooi uniek ontwerp en laat je klanten verbazen!

ansichtkaarten drukken

Ansichtkaarten staan bekend als enkele kaarten waarbij de voorkant bedrukt is en de achterkant goed beschrijfbaar voor een boodschap. Hier hoeft geen envelop omheen, maar dat mag wel. In je bestelproces kun je kiezen welke envelop je erbij wilt hebben. De kaarten worden altijd full-colour gedrukt en iedere papiersoort heeft een andere uitstraling. Naast de papiersoorten kun je kiezen voor een extra afwerking met een laminaat. De glans laminaat maakt de kleuren veel dieper en de mat laminaat maakt de kaarten stijlvol. Ansichtkaarten zijn er in verschillende maten met als grootste de A5 (148x210 mm) en kleinste de Vierkant XS (80x80 mm). Het geeft een heel leuk gezicht als je dezelfde stijl kaart in verschillende formaten laat drukken voor bijvoorbeeld een bruiloft of ander evenement.

online wenskaarten

Het is heel simpel om je eigen wenskaarten online te bestellen. Je upload jouw ontwerp, kiest je papiersoort, formaat, en afwerking en wij doen de rest. Voordat je je bestelling doet, kun je ook kiezen om een proefdruk te bestellen.

De prijzen van onze ansichtkaarten en wenskaarten zijn onder andere te vinden in je bestelomgeving. In je eigen account kun je gemakkelijk je bestellingen opslaan en herbestellen, daarnaast is het mogelijk om op factuur te betalen. De standaard verzending is bij ons altijd gratis.

wenskaarten drukken

Wenskaarten staan over het algemeen bekend als dubbelgevouwen kaarten en met als doel iemand iets toe te wensen. Wenskaarten kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken, vooral als je je eigen ontwerp gebruikt. Upload heel gemakkelijk een ontwerp bij mooze, bekijk de vouwwijze in de preview en maak een keuze tussen de verschillende papiersoorten. Wees uniek met bijzondere formaten zoals de panorama (DIN, 98x210 mm) of een dubbelgevouwen liggende A5. Heb je geen idee hoe je dit moet opmaken? In onze werktekeningen leggen we het uit, of kijk bij onze aanleverspecificaties.

Ben je eigenlijk op zoek naar grotere formaten? Bekijk dan onze flyers, folders of menukaarten. Deze producten hebben andere maten en papiersoorten. Kijk rustig even rond of daar bij zit wat meer in de smaak valt.