gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

straightflag

40 x 235 rechts
40 x 235 links
80 x 220 rechts
Toon alle werktekeningen  
80 x 220 links
65 x 315 rechts
65 x 315 links
90 x 430 rechts
90 x 430 links

dropflag

70 x 180 rechts
70 x 180 links
100 x 250 rechts
100 x 250 links
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een ansicht- of wenskaart? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

throw your
flag up

Laat jouw eigen beachflags bedrukken. Een voordelige manier om de aandacht te trekken.

beachflag bedrukken

Beachflags zijn echte eyecatchers voor op evenementen, beurzen of markten. Maar ook vallen ze goed op voor jouw horecagelegenheid, ijssalon of winkel. De beachflags zijn eenvoudig op te zetten en zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoor gebruik. Een beachflag is een betaalbare, opvallende reclame tool. Je kunt kiezen uit twee modellen: de straight flag is een populair, langwerpig model die je vaak ziet. De drop flag heeft een breder oppervlakte, ideaal voor tekst en/of foto’s. Allebei de vlaggen worden gemaakt van een sterk vlaggenstof. De levensduur is ongeveer 3 tot 5 maanden, bij intensief buitengebruik.

bedrukte beachflags op evenementen

Ben je op zoek naar reclame die bestendig is tegen weer en wind? Kies dan voor onze beachflags. Beachflags zijn mooie publiciteitsvlaggen voor jouw buiten event. Of je ze nu op een sportterrein, strand of in het stadscentrum zet, de vlaggen zijn niet te missen. En jouw boodschap hierdoor ook niet. Gebruik de beachflags voor een promotionele actie, informatiepunt, sponsoractiviteit of gewoon als eyecatcher op een evenement of voor een winkel. Vul de beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. Dankzij de standaard met rotator, grondplug met rotator, grondpen of parasolvoet blijft de beachflag altijd staan.

bedrukte beachflags bestellen

Beachflags bestellen is super makkelijk. Bekijk de werktekening en aanleverspecificaties. Kies een soort en formaat, upload jouw ontwerp (PDF) en ontvang jouw beachflags snel. Alle producten van mooze worden gratis verzonden. Naast beachflags bedrukken we nog veel meer producten met jouw ontwerp, zoals roll-up banners, spandoeken en zitzakken. Of bekijk het overzicht van al onze producten.