download je werktekening

A4 (210 x 297 mm) PDF InDesign
A5 (148 x 210 mm) PDF InDesign

aanleverspecificaties

Hoe maak je briefpapier? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

have a word with mooze

Bij mooze kun je heel makkelijk je eigen briefpapier bestellen. Upload je ontwerp en maak ‘m af zoals jij het wilt. Voor een volledige huisstijl is het mooi om enveloppen te bestellen in dezelfde stijl. Enveloppen hebben we in veel verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar het complete huisstijl pakket? Bekijk dan onze visitekaartjes, brochures, enveloppen of bekijk de andere producten.

Eigen briefpapier

Wat je meestal ziet bij eigen briefpapier is dat er een logo links of rechts bovenin staat. Op deze manier weet je zeker dat de teksten die je print altijd leesbaar zijn. Er zijn veel manieren om je briefpapier herkenbaar te maken. Laat je briefpapier enkelzijdig of dubbelzijdig drukken. Zet bijvoorbeeld een mooi patroon op de achterkant of geef je papier in z’n geheel de kleur van jouw huisstijl. Ons briefpapier is geschikt voor alle printers; inkjetprinters, laserprinters en led-printers.

Briefpapier drukken

Laat je briefpapier full-colour drukken. Om het beste te kunnen zien hoe jouw ontwerp er straks uitziet is het slim om jouw ontwerp in CMYK kleurinstelling te maken. Bekijk onze aanleverspecificaties als je meer wilt weten over hoe je een ontwerp aanlevert. Wil je eerst zien hoe je briefpapier eruit komt te zien? Bestel dan een proefdruk.

Briefpapier printen

Het briefpapier wordt altijd full-colour gedrukt en de verzending is gratis. Onze natural is van het papiersoort Houtvrij Offset (HVO). Dit is wat men als standaard briefpapier kent en het belangrijkste kenmerk is dat het papier helemaal wit is.