kies het formaat voor je brochure

we hebben alle formaten voor jou beschikbaar.

bekijk onze afwerkingen

natural
brochures drukken natural

kies voor natuurlijk en mat papier, stralend wit

silk
brochures drukken silk

maak een chique indruk met silk brochures

gloss
brochures drukken gloss

prachtig glanzende brochures, bekijk de mat en glans laminaat

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

A4 staand (210 x 297 mm)
A5 staand (148 x 210 mm)
A6 staand(105 x 148 mm)
Toon alle werktekeningen  
Din staand (98 x 210 mm)
A4 liggend (297 x 210 mm)
A5 liggend (210 x 148 mm)
A6 liggend (148 x 105 mm)
Din liggend (210 x 98 mm)
Carré L (210 x 210 mm)
Carré M (148 x 148 mm)
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een menukaart?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

just to
be sure

De brochures zijn altijd netjes afgewerkt met twee nietjes in de rug. Bestellen is heel simpel. Kies een formaat, upload het ontwerp van je brochure, maak een keuze in papiersoort en bestel je brochure. Binnen een week zijn jouw brochures in huis.

brochure laten drukken

In een magazine of brochure vertel je wie jullie als bedrijf zijn, en wat jullie doen. Een magazine bevat over het algemeen meer beeld en brochures meer zakelijke informatie. Mensen kunnen op hun gemak in jouw magazine of brochure bladeren. In tegenstelling tot een folder kan een brochure veel meer bladzijden kwijt. Een magazine of brochure wordt bij ons altijd geniet. Ben je toch op zoek naar een uitklap variant? Kijk dan onze mogelijkheden voor folders.

brochure maken

Ben je van plan om een nieuwe brochure te maken? Bekijk dan onze werktekeningen, zodat je makkelijk van start kan gaan. Mocht je er niet uitkomen of wil je tips? mooze helpt je graag verder. Jouw brochure of magazine moet er wel uitspringen tussen alle andere ontwerpen. Bij online drukwerk upload je heel makkelijk een ontwerp en kiest een papiersoort, formaat en afwerking. mooze checkt het en als alles goed is, worden de brochures gedrukt. Nadat je het ontwerp online hebt besteld, wordt het kosteloos door mooze verzonden. Wil je bijpassende visitekaartjes of flyers? Die zijn bij mooze ook gemakkelijk bestelt. Door het toevoegen van dezelfde huisstijl wordt je bedrijf goed gepresenteerd.

brochures printen

Bij mooze kan je brochures en magazines laten printen in kleine en grote oplages. Iedere afwerking heeft een andere uitstraling. Al onze brochures zijn full colour afgedrukt en kunnen gedrukt worden op verschillende papiersoorten en maten. De meest gekozen maat is de A4. Dit formaat biedt veel ruimte voor foto’s en tekst. De A4 is daarentegen niet makkelijk mee te nemen. Daarom kiezen mensen soms ook voor een A5 magazine of brochure. De keuze voor een afwerking hangt geheel af van de uitstraling die je wilt hebben. Wil je luxe of duurzaam overkomen? Of een combinatie van beiden? Voor brochures die een eenmalige actie bevatten is het handig om naturel te kiezen. Als de brochure een lange tijd blijft liggen is het verstandig om te kiezen voor een stevige kaft.