Onze papiersoorten

natural

Stralend wit houtvrij papier.
In diverse formaten mogelijk.

50 stuks € 14,95

silk
our
mooze
wanted

Silk mc met subtiele zijdeglans.
Mat of glans laminaat mogelijk.

50 stuks € 16,95

gloss

Hoog glans papier. Combineer 250 grams cover met 135 binnenwerk.

50 stuks € 19,95

Bekijk onze afwerkingen

natural

Kies voor natuurlijk en mat papier, stralend wit.

silk

Maak een chique indruk met silk brochures.

gloss

Prachtig glanzende brochures. Bekijk de mat en glans laminaat.

Download je werktekening

A4 staand (210 x 297 mm) PDF InDesign
A4 liggend (297 x 210 mm) PDF InDesign
A5 staand (148 x 210 mm) PDF InDesign
A5 liggend (210 x 148 mm) PDF InDesign
A6 staand (105 x 148 mm) PDF InDesign
A6 liggend (148 x 105 mm) PDF InDesign
Carré medium (148 x 148 mm) PDF InDesign
Carré large (210 x 210 mm) PDF InDesign
DIN staand (98 x 210 mm) PDF InDesign
DIN liggend (210 x 98 mm) PDF InDesign

Alles over aanleverspecificaties

Mooze samplebox

Het is belangrijk om te weten hoe het materiaal voelt en oogt. Voordat je bestelt weet je precies wat bij je past dankzij de mooze samplebox.

Bestel nu een samplebox

just to
be sure

Mooze verzorgt jouw brochures. Altijd netjes afgewerkt met een twee nietjes in de rug. Het is heel simpel. Kies een formaat, upload het ontwerp van je brochure, maak een keuze in papiersoort en bestel je brochure. Binnen een week zijn jouw brochures of magazines in huis.

Brochure laten drukken

Een magazine of brochure is voor uitgebreide informatie over wie jullie zijn. Een magazine bevat over het algemeen meer beeld en brochures meer zakelijke informatie. Mensen kunnen op hun gemak in jouw magazine of brochure bladeren. In tegenstelling tot een folder kan een brochure veel meer bladzijden kwijt. Een magazine of brochure wordt bij ons altijd geniet. Ben je toch op zoek naar een uitklap variant? Kijk dan onze mogelijkheden voor folders.

Brochure maken

Ben je van plan om een nieuwe brochure te maken? Bekijk dan onze werktekeningen zodat je makkelijk van start kan gaan. Mocht je er niet uitkomen of wil je tips? Mooze helpt je graag verder. Jouw brochure of magazine moet er wel uitspringen tussen alle andere ontwerpen. Bij online drukwerk upload je heel makkelijk een ontwerp en kiest een papiersoort, formaat en afwerking. Mooze checkt het en als alles goed is worden de brochures gedrukt. Nadat je het ontwerp online hebt bestelt wordt het kosteloos door mooze verzonden. Wil je bijpassende visitekaartjes of flyers? Die zijn bij mooze ook gemakkelijk bestelt. Door het toevoegen van dezelfde huisstijl wordt je bedrijf goed gepresenteerd.

Brochures printen

Bij mooze kan je brochures en magazines laten printen in kleine en grote oplages. Iedere afwerking heeft een andere uitstraling. Al onze brochures zijn full colour afgedrukt en kunnen gedrukt worden op verschillende papiersoorten en maten. De maat die de meeste mensen kiezen is de A4. Dit formaat biedt veel ruimte voor foto’s en tekst. De A4 is daarentegen niet makkelijk mee te nemen. Daarom kiezen mensen soms ook voor een A5 magazine of brochure. De keuze voor een afwerking hangt geheel af van de uitstraling die je wilt hebben. Wil je luxe of duurzaam overkomen? Of een combinatie van beide? Voor brochures die een eenmalige actie bevatten is het handig om naturel te kiezen. Als de brochure een lange tijd blijft liggen is het verstandig om te kiezen voor een stevige kaft.