choose
your size

kies het formaat voor je roll-up banner.

normaal, groot of mega groot, klik op de vierkantjes en zie hoe groot de banners zijn

onze materialen

frontlitbanner 510
rollup-banner basic

Bij de basic voet zit een pvc banner. Ook wel frontlitbanner genoemd. Dit is stevig brandvertragend en waterafstotend materiaal.

pvc 220
rollup-banner grayback

Bij de standaard en luxe voet zit een grayback banner. Ook wel grayback genoemd. Deze banner laat geen licht door door de grijze achterkant.

airtex
rollup-banner airtex

Bij de xxl banner zit het airtex materiaal. Dit is een soort behang. Dit is superstevig materiaal voor grote formaten.

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

Small (85 x 200 cm)
Medium (100 x 200 cm)
Large (120 x 200 mm)
XXL (200 x 300 mm)
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een ontwerp? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

when you dream,
dream big

Roll-up banners voor de beurs, voor je acties of gewoon als mooie versiering. De roll-up banner is super makkelijk te gebruiken en kost niet veel. Je krijgt er een handige tas bij en als je wilt kun je er een lampje bij bestellen.

Roll-up banners zijn banners die opgerold zijn in een cassette. Deze kun je overal makkelijk neerzetten en uitrollen. Voor roll-up banners heb je geen ophangsysteem nodig. Alles past in een tasje en je zet het zo neer. De banners hebben het formaat van een volwassen mens of groter. De prijs ligt ongeveer rond de € 50,- per banner.

rollup banners

Hoe zet je een roll-up banner op? Je haalt de uitschuifbare stang uit de cassette, rolt de banner uit en maakt ‘m vast aan de bovenkant. De cassettes hebben een aluminium voet. De basic en de luxe hebben voeten die je kunt uitschuiven, waardoor hij steviger staat. De premium heeft één grote, stevige voet. Door het aluminium materiaal zijn ze licht van gewicht. Daarnaast wordt er een tas bijgeleverd waardoor het heel makkelijk is om de banners mee te nemen naar locatie.

De prijzen van onze roll-up banners zijn onder andere te vinden in je bestelomgeving. De prijs hangt af van jouw keuzes. Je hebt al 1 stuk voor € 39,- en 3 voor € 117,-. In je eigen account kun je gemakkelijk je bestellingen opslaan en herbestellen, daarnaast is het mogelijk om op factuur te betalen. De standaard verzending is bij ons altijd gratis.

roll up banner bedrukken

Bedruk een formaat dat bij jouw event past. Wil je écht opvallen? Kies dan voor de XXL roll-up banner. Deze is maar liefst 200 x 300 cm. Hier hebben we een mooie werktekening voor zodat je direct aan de slag kunt met je ontwerp. Jouw hele ontwerp is zichtbaar als het gedrukt is. De drukken voegt de extra ruimte toe die in de cassette blijft zitten.

De roll-up banners worden gedrukt op pvc of airtex. Pvc is een brandvertragend materiaal. Het materiaal is perfect voor buitengebruik en heeft een lange levensduur. De afbeeldingen worden super scherp bedrukt en de kleuren springen er mooi uit. Dit materiaal wordt het meeste gebruikt voor groot drukwerk aangezien het erg stevig is en niet zomaar scheurt. Daarnaast kan het goed tegen regen en wind. De luxe pvc is iets dikker en heeft een grijze backing. Dit zorgt ervoor dat - net als bij airtex - het minder doorschijnt.

Airtex is een brandvertragend en krasvast materiaal. Het is een zwaardere behangsoort en daarom prima te gebruiken als roll-up banner. Airtex kreukt niet, scheurt niet en is makkelijk schoon te maken. De achterzijde heeft een lichtgrijze kleur. Dit zorgt ervoor dat het minder doorschijnt.

roll-up formaten

Er zijn vier formaten banners te bestellen. Ben je eigenlijk op zoek naar een groter formaat? Dan kunnen we je goed helpen met onze spandoeken. Spandoeken kunnen op PVC en Mesh bedrukt worden. Dit meshdoek, ook wel gaasdoek genoemd, is brandvertragend en winddoorlatend. Kijk rustig even rond of daar bij zit wat meer in de smaak valt.