onze schorten en sloven

schorten
schort bedrukken

2 zakken aan voorzijde
beschikbaar in 6 kleuren
ook verkrijgbaar in denim

korte sloven
korte sloof bedrukken

3 zakken aan voorzijde
beschikbaar in 6 kleuren
ook verkrijgbaar in denim

sloven
lange sloof bedrukken

2 zakken aan voorzijde
beschikbaar in 6 kleuren

download
werktekening

schort (210 x 294)
sloof kort (100 x 100)
sloof lang (100 x 100)
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een bestand aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

hot stuff
coming through

Een sloof of schort bedrukken met jouw eigen logo, foto of tekst. Onmisbaar voor bedieningsmedewerkers en koks in de horeca, maar ook super leuk om cadeau te geven. Kies een soort en kleur, upload gemakkelijk jouw bestand en binnen een paar dagen heb je ze al in huis.

sloof of schort als cadeau

Staat jouw familielid, vriend of kennis graag in de keuken of achter de BBQ? Dan is een bedrukt schort een top cadeau. Daarnaast is het ook een origineel personeels- of relatiegeschenk. Wist je dat wij naast sloven en schorten ook t shirts en polo’s bedrukken? Verder kunnen we nog veel meer horeca producten bedrukken met jouw logo, zoals servetten, tentcards, bestekzakjes, bierviltjes en placemats.

sloof in de horeca

Een sloof is handig voor bedieningspersoneel in restaurants en hotels. Je kunt kiezen uit een korte of lange variant. De maat is een one size fits all, die makkelijk om de taille te knopen is. De voorkant is voorzien van zakken. Je hebt de keuze uit zes kleuren. Of kies voor het super hippe denim.

schort in de horeca

Een schort wordt gebruikt in de keuken van restaurants, hotel en fastfoodketens. Naast dat het een professionele uitstraling geeft, beschermt het ook tegen hete spetters. Het schort heeft twee zakken aan de voorkant. Ook hier kies je uit zes kleuren. Jouw logo/foto of tekst wordt gedrukt op de borst of op de zak. De keus is aan jou.