download
werktekening

basicfast (digitaal)

5 x 4
5 x 7
7 x 7,5
Toon alle werktekeningen  
9 x 9,5
12 x 12

basic, eco en premium

13 x 13
14.5 x 14.5
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je jouw ontwerp aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

choose your
servet

Bedrukte servetten worden gebruikt voor veel doeleinden. Natuurlijk zie je servetten het meest in de horeca. Een servet met het logo van jouw restaurant maakt de presentatie van de tafel helemaal af. Maar ook staat het super chic op de tafels van evenementen. Bruiloft, verjaardag of babyshower? Bedrukte servetten maakt het plaatje compleet.

servetten bedrukken

Bij mooze heb je de keuze uit drie verschillende soorten servetten; de eerste is de standaard variant (celstof), dit is een zachte servet met 3 lagen die goed absorberen. Bij deze servet kan je kiezen voor een logo/ontwerp met 1-4 drukkleuren. Gaat je voorkeur uit naar een luxe(re) servet? Kies dan voor airlaid. Dit materiaal voelt aan als linnen en is maar liefst 60 grams. Ook hier kan je kiezen voor 1-4 drukkleuren. Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan kun je ook kiezen voor de recycled variant. Deze eco-friendly servet is kraft bruin en kan bedrukt worden met 1-3 kleuren.

bedrukte servetten in de horeca

Laat servetten bedrukken met het logo van jouw restaurant of hotel. De kleurkeuze van de servetten is groot, waardoor je kunt kiezen voor de kleur van jouw huisstijl. Kies je liever voor witte servetten? Een slimme keuze, want hierdoor komt een logo goed naar voren. Naast dat servetten handig- en vooral ook nodig zijn, ziet de tafel er ook nog eens mooier uit. Wist je dat we naast bedrukte servetten nog meer horeca producten kunnen bedrukken met jouw logo? Zoals servetten, tent cards, bestekzakjes, bierviltjes en placemats.

goud en zilverkleur bedrukking

Bestel jouw servetten nu ook met zilver of goud- bedrukking! Mooi voor een bruiloft of ander chic evenement. Laat je namen- of initialen erop drukken, of kies voor een tekst of logo. Servetten met goud- of zilver bedrukking staan ook prachtig in een luxe restaurant.