download
werktekening

2500 x 1000
3000 x 1000
4000 x 1000
5000 x 1000
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een ontwerp aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

spandoek
bedrukken

Een spandoek is al jaren een populair product om op een grootse manier reclame te maken. Het is een goede manier om klanten naar jouw horecagelegenheid te trekken. Mensen zien jouw boodschap van ver en hierdoor is het niet te missen.

spandoek voor jouw horecagelegenheid

Spandoeken/bedrukte banners zijn ideaal voor horecagelegenheden. Je kunt voor ieder seizoen, actie of evenement een spandoek laten maken. Ze zijn bestand tegen alle weertypen dus ideaal voor binnen- en buitengebruik. Bij mooze kun je kiezen uit twee spandoeken; meshdoek, een lichtgewicht & luchtdoorlatend gaasdoek of Frontlift 510: strak materiaal met zeer scherp beeld. Ben je op zoek naar een ander soort materiaal, formaat of twijfel je welke het beste is voor jouw ontwerp? Bel ons gerust even. We denken graag mee!


spandoek/banner design

Een spandoek is het perfecte reclamemiddel op mee op te vallen. Voor het design kun je denken aan:
Een seizoensaanbieding: paasontbijt, mosselen, wild of een 3-gangen menu voor een bepaald bedrag.
Een evenement promoten
Jouw logo en aanbod afgebeeld, kan het hele jaar door gebruikt worden
Een mooie foto van één van jouw gerechten, voorbijgangers zien direct wat ze voor lekkers kunnen eten.

spandoek/banner bestellen

Een spandoek bestellen is super makkelijk, je upload een PDF van het ontwerp en het bestand wordt altijd gecheckt. Wil je het design liever door één van onze professionals laten maken? Neem dan even contact op. We bieden een in-huis DTP service aan. Wist je dat we nog veel meer producten voor horecagelegenheden bedrukken? Denk aan roll up banners, posters, displays en menukaarten.