gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

A3 (297 x 420 mm)
A4 (297 x 210 mm)
A5 (148 x 210 mm)
Toon alle werktekeningen  
A6 (105 x 148 mm)
A7 (74 x 105 mm)
DIN sticker
A5-lang sticker
Vierkant M sticker
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een sticker aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

love your
style

Stickers kun je overal voor gebruiken. Gebruik je eigen ontwerp met bijvoorbeeld jouw logo en het is een superleuke give-away. Stickers worden ook gebruikt als etiketten voor producten. We hebben veel verschillende maten hiervoor. Bij mooze bestel je jouw stickers ook in een kleine oplage. Wil je zien hoe jouw sticket/etiket er uit komt te zien? Bestel dan een proefdruk.

stickers met jouw logo

Kleine stickers zijn leuk voor persoonlijk gebruik. Maak bijvoorbeeld gepersonaliseerde stickers voor je bruiloft, kinderfeestje of festival. Maar ook voor zakelijk gebruik zijn stickers ideaal. Plak een sticker met jouw logo op mappen, agenda's, enveloppen etc.

etiketten drukken

Het papiersoort dat handig is als etiket zijn de natural stickers. Deze zijn handig om op te schrijven. De achterzijde is voorzien van een aantal breeklijnen, zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Ze kleven goed en blijven mooi. De gloss stickers hebben iets diepere kleuren waardoor je ontwerp er sterker uit komt. De stickers worden los geleverd, dus niet op een stickervel. Het grootste formaat is een A3 en het kleinste is een A7.

stickers drukken

Je kunt stickers bestellen vanaf 5 t/m 30.000 stuks. De standaard verzending is bij ons altijd gratis. Ben je op zoek naar andere promotie producten? Bekijk flyers, posters of folders.