onze papiersoorten

natural

mooie stickers waar je op kunt schrijven

vanaf € € 6,95

gloss

strakke stickers met glans

vanaf € 7,95

download je werktekening

A3 sticker PDF IDML
A4 sticker PDF IDML
A5 sticker PDF IDML
A6 sticker PDF IDML
A7 sticker PDF IDML
DIN sticker PDF IDML
A5-lang sticker PDF IDML
Vierkant M sticker PDF IDML

aanleverspecificaties

Hoe maak je een sticker? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

love your
style

Stickers kun je overal voor gebruiken. Gebruik je eigen ontwerp met bijvoorbeeld je logo en het is een superleuke give-away. Stickers worden ook gebruikt als etiketten voor producten. We hebben veel verschillende maten hiervoor.

Kleine stickers

Onze kleine stickers zijn scherp in prijs. Je hebt al 250 stickers voor € 21,95. Dat is € 0,08 cent per sticker. Kleine stickers zijn ook leuk voor persoonlijk gebruik. Maak bijvoorbeeld gepersonaliseerde stickers voor je bruiloft, kinderfeestje of festival.

etiketten drukken

Het papiersoort dat handig is als etiket zijn de natural stickers. Deze zijn handig om op te schrijven. De achterzijde is voorzien van een aantal breeklijnen, zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Ze kleven goed en blijven mooi. De gloss stickers hebben iets diepere kleuren waardoor je ontwerp er sterker uit komt. De stickers worden los geleverd, dus niet op een stickervel. Het grootste formaat is een A3 en het kleinste is een A7.

stickers drukken

Je kunt stickers bestellen vanaf 5 t/m 30.000 stuks. De standaard verzending is bij ons altijd gratis. Ben je op zoek naar andere promotie producten? Bekijk flyers, posters of folders.