gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

suikerzakje vierkant 4 gr
suikerzakje vierkant 5 gr
suikerstick 4 gr
suikerstick 5 gr
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een ontwerp aan?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

sugar, how you
get so fly

Bedrukte suikerzakjes maken jouw horeca assortiment compleet. Bij ieder kopje koffie of thee toon je jouw logo op een positieve manier.

suikerzakjes bedrukken

Heb je een eigen horecagelegenheid? Dan is het belangrijk om te denken aan details. Suikerzakjes met je eigen logo of bedrijfsnaam zorgen net voor dat beetje extra aandacht voor je gasten. Ideaal om jouw imago uit te dragen. Niet alleen in de horeca zijn suikerzakjes inzetbaar, ook in het bedrijfsleven zijn de suikerzakjes een interessant reclameobject. Zo worden ze ingezet op beurzen of andere evenementen. Maar ook zie je ze regelmatig in winkels of op kantoor. Je kunt je eigen logo erop plaatsen of kies voor een leuk ontwerp. Het hele zakje wordt full color bedrukt dus je kunt je creativiteit erop kwijt.

suikerzakjes aanbod

Bij mooze heb je de keuze uit twee soorten suikerzakjes; suikersticks of vierkante zakjes, met een inhoud van 4 of 5 grams. De suiker is van hoogwaardige kwaliteit. Het zakje is afgewerkt met een laklaag. Je bestelt de suikerzakjes vanaf 12000 stuks. Bestellen is heel makkelijk. Check eerst even onze werktekening en aanleverspecificaties. Hier zie je precies hoe je het bestand kunt aanleveren.

to go bekers in de horeca

Wist je dat we naast suikerzakjes, nog veel meer horeca producten bedrukken? mooze is printerpartner voor de horeca en we beschikken dan ook over een groot aanbod aan horeca producten. Denk aan menukaarten, servetten, bestekzakjes, schorten en sloven, polo’s en shirts of maatwerk. Maar ook divers drukwerk zoals flyers, posters en visitekaartjes.