download
werktekening

Borst opdruk (100x100mm)
Voorzijde opdruk (210x249mm)
Rug opdruk (210x294mm)
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een T-shirt?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn


alles over aanleverspecificaties

what's on
your T-shirt

Bedrukte polo’s en t shirts worden gebruikt voor veel doeleinden. Zo kun je goede kwaliteit shirts met jouw logo gebruiken als bedrijfskleding in bijvoorbeeld de horeca of bouw. Heb je een eenmalig evenement zoals een beursdeelname of vrijgezellenfeest? Ook dan ben je op de goede plek. Bij mooze bestel je verschillende soorten shirts en polo’s in zowel kleine- als grote oplages.

polo's/ t shirts bedrukken

Bij mooze kies je zelf waar de bedrukking komt te staan; op de voorkant, achterkant of een combinatie. Verder kies je een kleur en materiaalsoort en upload je jouw ontwerp. Jouw textiel wordt bedrukt met de printtechniek 'flexodruk'. Wij gaan ermee aan de slag en je ontvangt jouw order snel. Alle mooze producten worden gratis bezorgd.

t shirt voor evenementen

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs, festival of ander evenement? Dan zorgen bedrukte t shirts of polo's voor herkenbaarheid. Laat jouw logo naar voren komen en gebruik kleuren van je huisstijl. Ook kan je de slogan van het bedrijf of een opvallende quote plaatsen. Verkoop je één specifiek product? Dan kun je ook gaan voor een foto. Zo zien bezoekers gelijk wat je aanbiedt.

t shirt/polo’s als bedrijfskleding

Door polo’s of t shirts te laten bedrukken, creëer je eenheid binnen het team. Ook straalt het professionaliteit uit. In de horeca zorgen t shirts met een logo ervoor dat bezoekers je herkennen. Wist je dat wij naast shirts en polo’s ook sloven en schorten bedrukken? Daarnaast kunnen we nog veel meer horeca producten bedrukken met jouw logo, zoals servetten, tentcards, bestekzakjes, bierviltjes en placemats.