stuck on you

stickers bedrukken

Maak je eigen stickers en plak ze overal waar je wilt. De stickers zijn ook goed te gebruiken als etiketten op jouw eigen bier- of wijnflessen. Natural of glanzend, in veel verschillende formaten verkrijgbaar.

bestel een proefdruk van jouw sticker

Wil je graag zien hoe jouw stickers of etiketten er precies uit komt te zien? Met een proefdruk krijg je één exemplaar thuisgestuurd van jouw ontwerp. Zo zie je precies het eindresultaat. Happy you = happy mooze

Concept img

gratis samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

Concept img

download werktekening

A3 (297 x 420 mm) PDF InDesign
A4 (297 x 210 mm) PDF InDesign
A5 (148 x 210 mm) PDF InDesign 
A6 (105 x 148 mm) PDF InDesign
A7 (74 x 105 mm) PDF InDesign
DIN sticker PDF InDesign
A5-lang sticker PDF InDesign
Vierkant M sticker PDF InDesign
Concept img

aanleverspecificaties

Hoe maak je jouw stickers goed op? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn. Kom je er toch niet uit vraag het dan aan één van onze designers.

Mooze

Niet gevonden wat je zocht?

neem even contact op met onze ordermanagers

Wij bieden namelijk nog véél meer producten en diensten aan, die we samen met jou kunnen samenstellen. Dit kan gaan om een bepaalde papiersoort of materiaalkeuze, of een product dat er nu misschien nog niet tussen staat. Denk aan andere duurzame disposables, bedrukt textiel, (relatie)geschenken en allerlei soorten drukwerk. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee.

love your style

Stickers kun je overal voor gebruiken. Gebruik je eigen ontwerp met bijvoorbeeld jouw logo en het is een superleuke give-away. Stickers worden ook gebruikt als etiketten voor producten. We hebben veel verschillende maten hiervoor. Bij mooze bestel je jouw stickers ook in een kleine oplage.

stickers met jouw logo

Kleine stickers zijn leuk voor persoonlijk gebruik. Maak bijvoorbeeld gepersonaliseerde stickers voor je bruiloft, kinderfeestje of festival. Maar ook voor zakelijk gebruik zijn stickers ideaal. Plak een sticker met jouw logo op mappen, agenda’s, enveloppen etc.

etiketten drukken

De papiersoort die het meest geschikt is als etiket zijn de natural stickers. Deze zijn handig om op te schrijven. De achterzijde is voorzien van een aantal breeklijnen, zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Ze kleven goed en blijven mooi. De gloss stickers hebben iets diepere kleuren waardoor je ontwerp er sterker uit komt. De stickers worden los geleverd, dus niet op een stickervel. Het grootste formaat is een A3 en het kleinste is een A7.

stickers drukken

Je kunt stickers bestellen vanaf 5 t/m 30.000 stuks. De standaard verzending is bij ons altijd gratis. Ben je op zoek naar andere promotie producten? Bekijk flyers, posters of folders.