Hoe werkt mooze.nl

Voordat het product bij jou thuis ligt, moet je een aantal dingen doen. Hier leggen we uit welke stappen je maakt bij het bestellen van je product. Struin door mooze.nl heen en maak je keuzes.

1. Kies je product

Van visitekaartje, flyer, banner tot poster en brochure. De eerste stap is het kiezen van een product. mooze is gespecialiseerd in print: denk aan promotiemateriaal, versiering van je shop, het doorvoeren van je huisstijl of personalisatie van producten. Kies het product dat je wilt. Bekijk naast de producten op de homepage, ook alle andere producten. Weet je nog niet zeker wat je wilt? Bestel dan een samplebox. Dan kun je alle papiersoorten zien en voelen.

2. Upload je ontwerp

Voeg eenvoudig je PDF toe. Nadat je een product hebt gekozen, heb je een ontwerp nodig. Deze upload je bij mooze als pdf. Heb je nog geen ontwerp en wil je hulp bij het maken van een pdf? Dan kun je kijken naar de aanleverspecificaties. Hier leggen we uit wat handig is bij het aanleveren, leggen we begrippen uit en kun je templates downloaden waar alle specificaties en hulplijnen zijn ingesteld; dit zijn de zogenaamde werktekeningen.

3. Maak je product zoals jij dat wil

Selecteer het materiaal en de gewenste afwerking. Switch tussen verschillende papiersoorten, afwerkingen of het formaat. Je kunt nu makkelijk de verschillende opties vergelijken. Doe dit bij visitekaartjes, posters of flyers of kies een ander product.

4. Bestellen, veilig betalen en snel ontvangen

Gefeliciteerd. Alle keuzes zijn gemaakt. De bestelling kan beginnen. Bij mooze is het mogelijk om te betalen met IDEAL of op factuur. Wanneer de bestelling is gedaan, ontvang je een e-mail ter bevestiging met hierin de verwachte leverdatum. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een track en trace nummer waarmee je kunt zien waar je bestelling is en wanneer je deze kunt verwachten. Het verschilt per product en bestelling hoelang de verzending duurt. mooze is on the way.

5. Vul je account in

Ben jij helemaal happy met het product? Dan zijn wij ook tevreden. Misschien wil je je huisstijl uitbreiden, heb je een nieuwe actie of heb je al je visitekaartjes al weggegeven. Bekijk dan onze andere producten of bestel het opnieuw. Je kunt ons ook aanbevelen aan een vriend, je registreren als klant of inschrijven voor de nieuwsbrief. Lees je niet vaak je mail maar ben je wel veel te vinden op Facebook of Youtube ? Ook daar kun je ons liken, subscriben of volgen.