Bij Mooze ontwerp en bestel je makkelijk en snel jouw printproduct voor de horeca. We hebben daarvoor een digitaal hulpmiddel: de configurator. Op verzoek van onze klanten is deze volledig op de schop gegaan. De nieuwe configurator is veel gebruiksvriendelijker en dat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring. Lees hier wat er allemaal mogelijk is in onze nieuwe configurator.

Configurator

Pictogrammen

Pictogrammen

Bij de selectie van formaten en bij de oriëntatie staan nu duidelijk pictogrammen vermeld die de formaten en oriëntatie aangeven. Makkelijk voor onze klanten die hier niet allemaal bekend mee zijn.

Materialen

Afbeeldingen

De materialen waarop je producten kan laten drukken, worden duidelijk per product beschreven. Zo weet je meteen dat wij met HVO houtvrij papier voor offset bedoelen, wat YupoBlue precies is en wat de voordelen van dit materiaal zijn bij de vervaardiging van bijvoorbeeld menukaarten.

Nog meer mogelijkheden

In de nieuwe configurator zijn de volgende functies ingebouwd:

  • per stap krijg je een pop-up mogelijkheid waar wij extra informatie geven;
  • voorgedefinieerde configuraties. Voor bepaalde – veel gekozen producten – kunnen wij alle keuzes vooraf voor jou maken en deze opslaan zodat jij alleen nog een aantal hoeft te kiezen en het te drukken bestand kunt uploaden. Wel zo makkelijk;
  • Duurzaamheid. Omdat duurzaamheid steeds belangrijker is, zullen wij, waar dit kan en zinvol is, met icoontjes alle aanvullende informatie op dit vlak geven.

Nieuwe functies

Hebben we nog meer nieuws?

Jazeker! Bij Mooze blijven wij door gaan met ontwikkelen en dit leidt de komende tijd tot vele nieuwe functies in de configurator zoals:

  • Track & Trace. Via een koppeling kan je zelf de verzendstatus opvragen.
  • Brand portal. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een eigen bestelomgeving (binnen ons systeem) te hebben. Hier worden de producten van jouw (horeca) bedrijf getoond, inclusief drukwerkbestand(en).
  • PDF controle. Wanneer je nu een bestand uploadt, controleren we dat. Wij gaan hiervoor nu een oplossing inbouwen waarmee je deze controle zelf kunt uitvoeren. Zo zijn eventuele problemen met een bestand eerder zichtbaar. 

Kom er je er zelf toch niet helemaal uit? Wij blijven gewoon bereikbaar voor de persoonlijke ondersteuning, gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

Neem contact op

Hoewel wij bij mooze.nl ons best doen om jouw online ervaring bij ons nog beter te maken, kan het zijn dat er ergens een foutje is ingeslopen. Wij hopen dat je ons daarop wilt wijzen. Mail je opmerkingen, vragen of kritieken naar mail@mooze.nl, reageer via het online formulier op onze website of neem via de live chatfunctie – die je rechtsonder op elke webpagina vindt – contact met ons op.