tafelkaarten bedrukken

voor op de tafels van jouw horecagelegenheid
  • 50 stuks al vanaf €56,95
  • 300 grams stevig papier
  • gratis bestandscontrole
  • keuze uit drie formaten; staand, liggend of driehoek

tafelkaart proefdruk

Wil je graag zien hoe jouw tafelkaart er precies uit komt te zien? Met een proefdruk krijg je één exemplaar thuisgestuurd van jouw ontwerp. Zo zie je precies het eindresultaat. Happy you = happy mooze.

Concept img

gratis samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

Concept img

download werktekening

tentcard staand klein PDF InDesign
tentcard staand medium PDF InDesign
tentcard staand groot PDF InDesign
tentcard liggend klein PDF InDesign
tentcard liggend medium PDF InDesign
tentcard liggend groot PDF InDesign
driehoek klein PDF InDesign
driehoek medium PDF InDesign
Concept img

aanleverspecificaties

Hoe maak je jouw beachflag goed op? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn. Kom je er toch niet uit vraag het dan aan één van onze designers.

Mooze

Niet gevonden wat je zocht?

neem even contact op met onze ordermanagers

Wij bieden namelijk nog véél meer producten en diensten aan, die we samen met jou kunnen samenstellen. Dit kan gaan om een bepaalde papiersoort of materiaalkeuze, of een product dat er nu misschien nog niet tussen staat. Denk aan andere duurzame disposables, bedrukt textiel, (relatie)geschenken en allerlei soorten drukwerk. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee.

let's get mooze

Laat jouw eigen tafelkaarten bedrukken met logo of eigen ontwerp. Tafelkaarten staan mooi op een tafel, balie of in de wachtkamer. Het is een perfect middel om een product of actie te promoten. Ook kun je er wat algemene informatie op zetten, die door veel mensen gelezen wordt. Handig voor in hotels en wachtruimtes, maar ook op tafels in de horeca.

tafelkaarten bedrukken

Onze tafelkaarten zijn gemaakt van stevig houtvrij mat mc papier en verkrijgbaar in 3 formaten; staand, liggend of een driehoek. Ze zijn 300 grams en staan dus stevig en vallen niet op. Je kunt er voor kiezen om de kaarten extra te beschermen met een laminaatlaag. De laminaatlaag is mat of glans. Een matte laag zorgt voor een chique uitstraling en de glanslaag laat jouw tafelkaarten meer opvallen.

tafelkaart design

Op een tafelkaart zet je vaak niet veel tekst maar benoem je in het kort een actie, wat algemene informatie of de promotie van een product of dienst. Een aantal voorbeelden waar onze tafelkaarten voor gebruikt worden:

  • Op de balie van een kledingwinkel, op de kaart staat aangegeven dat er in het weekend extra korting geldt.
  • Op de tafels van een restaurant, op de kaart staan de cocktails benoemd. Voorbijkomende voetgangers zien dit ook.
  • Bij de receptie van een hotel. Hierop staan de dagelijkse openingstijden op.

Op alle kaarten is gezorgd voor een mooi ontwerp die jouw bezoekers of gasten aanspreekt. Dit is gedaan door een opvallende foto en een titel die er uitspringt. Wil jij ook aan de slag met een ontwerp voor jouw tafelkaart? Bekijk dan onze werktekeningen en aanleverspecificaties. Meestal wordt het ontwerp van een tent card gemaakt in Adobe programma’s zoals Illustrator of Indesign. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.