visitekaartjes drukken

natural, premium of sandwich kaartjes
  • 100 stuks al vanaf €20,95
  • upload je eigen design of kies een gratis template
  • gratis bestandscontrole
  • bestel eerst een proefdruk

rechthoekig vs ronde hoeken

Wil je graag zien hoe jouw visitekaartje er precies uit komt te zien? Met een proefdruk krijg je één exemplaar thuisgestuurd van jouw ontwerp. Zo zie je precies het eindresultaat. Happy you = happy mooze.

Banner hoeken visitekaartjes
Concept img

gratis samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

Concept img

download werktekening

liggend rechte hoeken (85 x 55 mm) PDF InDesign
staand rechte hoeken (55 x 85 mm) PDF InDesign
liggend ronde hoeken (85 x 55 mm) PDF InDesign
staand ronde hoeken (55 x 85 mm) PDF InDesign
Concept img

aanleverspecificaties

Hoe maak je jouw visitekaartjes goed op? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn. Kom je er toch niet uit vraag het dan aan één van onze designers.

Mooze

Niet gevonden wat je zocht?

neem even contact op met onze ordermanagers

Wij bieden namelijk nog véél meer producten en diensten aan, die we samen met jou kunnen samenstellen. Dit kan gaan om een bepaalde papiersoort of materiaalkeuze, of een product dat er nu misschien nog niet tussen staat. Denk aan andere duurzame disposables, bedrukt textiel, (relatie)geschenken en allerlei soorten drukwerk. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee.

mooze up your promo

Je kunt een visitekaartje op veel verschillende manieren gebruiken. Voor je netwerk zijn visitekaartjes ideaal. De kosten voor visitekaartjes zijn niet heel hoog, zeker als je een grotere hoeveelheid bestelt. De kosten worden bepaald door het formaat, papiersoort, afwerking en aantal.

visitekaartjes drukken

In een paar seconden laat je je eerste indruk achter. Gebruik je visitekaartjes om jouw horecagelegenheid bij de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Het liefst wil je jezelf onderscheiden van de rest. Bij mooze kan dit onder meer door te kiezen voor de sandwich; dit is een mooi, superdik kaartje. Zelf kies je een gekleurde binnenlaag die past bij jouw huisstijl. Op zoek naar producten in dezelfde huisstijl? Bekijk dan onze posters, flyers of folders.

visitekaartje maken

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij het maken van een visitekaartje. Om te beginnen je volledige naam met de naam van je functie. Ook als je een eigen bedrijf hebt, is de naam van je functie belangrijk. Vermeld de naam van het bedrijf, gebruik je logo en de kleuren van je huisstijl. Vergeet ook niet je contactgegevens. Dat is je telefoonnummer, indien gewenst je mobiele nummer, e-mailadres en webadres. Vaak worden er ook sociale netwerken vermeld zoals Facebook, Twitter of Linkedin. Zorg ervoor dat als mensen op de website komen, dit in overeenstemming is met het visitekaartje. Werktekening visitekaartje

Heb jij een dubbelzijdig visitekaartje? Dubbelzijdig en enkelzijdig verschilt niets in prijs. In onze bestelomgeving upload je heel makkelijk een dubbele pdf. Lever je een enkele pdf aan? Dan wordt de achterzijde wit gedrukt. Weet je niet hoe je een dubbele pdf moet maken? Mail dan de klantenservice (info@mooze.nl) met de losse bestanden, zij voegen deze samen en mailen je het nieuwe bestand terug.

visitekaartjes

Vroeger lieten mensen visitekaartjes printen om bij een belangrijk bezoek de visitekaartjes aan de bediende te geven. Deze werd vervolgens gegeven aan de host als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd dit overhandigd aan de ceremoniemeesters. Zo wisten zij de correcte namen en functies van hun gasten. Een visitekaartje is dus in de oorsprong een eerste indruk van jou als persoon.