gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

beker 120 ml
beker 150 ml
beker 180 ml
beker 200 ml
beker 290 ml
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever ik een ontwerp aan?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

but first,
coffee

Kartonnen bekers, ook wel bekend als coffee to go bekers, worden steeds populairder. Laat jouw eigen to go bekers bedrukken met een logo of eigen ontwerp en geef ze mee aan klanten en jouw personeel.

to go bekers bedrukken

Heb je een eigen horecagelegenheid? Dan zijn bedrukte to go bekers onmisbaar om warme- of koude dranken mee te geven aan klanten of personeel. Zo kunnen jouw klanten genieten van hun drankje in de auto, trein of tijdens een wandeling. Niet alleen de beker maar ook jouw logo wordt hierdoor overal mee naartoe genomen. Naast praktisch, ook een goed promotiemiddel dus. De bekers zijn niet alleen in de horeca populair, ook zie je ze steeds vaker in winkelketens, supermarkten, stations of op kantoor. Het aanbod aan coffee to go bekers is groot. Bij mooze heb je keuze uit vijf verschillende formaten; 120ml, 150ml, 180ml, 200ml en 290ml. De twee grootste formaten (200 en 290ml) zijn verkrijgbaar in zowel enkelzijdig als dubbelzijdig karton. De kleinere formaten zijn enkelzijdig.

to go bekers bestellen

Het bestellen van jouw eigen to go bekers is super makkelijk. Bekijk altijd eerst even de aanleverspecificaties. Voor het opmaken van de PDF gebruik je de werktekening. Hier zie je precies waar je jouw ontwerp plaatst. Naast jouw logo, is het ook leuk om een quote/tekst te plaatsen. Maar een geheel ontwerp is ook populair. Be creative. Wij raden je aan om het ontwerp te maken in Adobe programma’s als Indesign, Illustrator of Photoshop. De volgende stap is het uploaden in de editor, je ziet dan gelijk hoe jouw koffiebeker eruit komt te zien. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, worden je bestanden altijd gecheckt door één van onze professionals.

to go bekers in de horeca

Wist je dat we naast coffee to go bekers, nog veel meer horeca producten bedrukken? mooze is printerpartner voor de horeca en we beschikken dan ook over een groot aanbod aan horeca producten. Denk aan menukaarten, servetten, bestekzakjes, schorten en sloven, polo’s en shirts of maatwerk. Maar ook divers drukwerk zoals flyers, posters en visitekaartjes.