download
werktekening

pochetto
naptidi
sleeve
servetzakje
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een ontwerp aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

let's get
mooze

Laat jouw eigen bestekzakjes of servetzakjes bedrukken met je logo, tekst of ander ontwerp. Ideaal voor op de tafels van een restaurant of andere horecagelegenheid. De zakjes zijn handig in gebruik en zien er mooi uit op tafel. De bedrukking promoot jouw bedrijf en geeft een professionele uitstraling.

bestekzakje bedrukken

Het bestekzakje heeft een formaat van 85 x 200 mm. Het zakje wordt full color bedrukt met jouw logo of grafisch ontwerp. Je kunt het hele zakje bedrukken met jouw eigen ontwerp. Je kunt kiezen uit veel mooie kleuren. Ga je aan de slag met het ontwerp? Klik dan hier voor de werktekening. We checken het ontwerp altijd, nadat je het hebt aangeleverd als PDF bestand

servetzakjes bedrukken

Het servetzakje is een insteekpochette van Airlaid papier. Dit is een luxe kwaliteit servet en voelt aan als linnen. Je kunt kiezen voor een wit servetzakje of kies uit één van de vele kleuren. Het servetzakje kan je bedrukken met jouw eigen logo/ontwerp. Zowel de voor- als de achterzijde is volledig te bedrukken tot 2 mm van de rand. Dit maakt het geheel écht helemaal af. Klik hier voor de werktekening.

bedrukte bestekzakjes/servetzakjes in de horeca

Laat bestekzakjes of servetzakjes bedrukken voor jouw restaurant of hotel. Naast dat de zakjes er mooi uitzien, is het ook heel praktisch. Het bestek schuif je er zo in. Wist je dat we naast bedrukte servetten nog meer horeca producten kunnen bedrukken met jouw logo? Zoals servetten, tafelkaarten, bierviltjes en placemats. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan sloven/schorten en t-shirts.