onze formaten

vierkant
rond

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

Vierkant
Rond
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een bierviltje? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

so raise
your glass

Promoot je eigen biertje, evenement of gebruik de bierviltjes om iets anders op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Het is de perfecte timing wanneer mensen ontspannen en gezellig met een biertje in de hand jouw persoonlijke bierviltje en boodschap zien. Dit kleine product is niet duur, maar heeft een grote potentie om veel mensen te bereiken. Zet op je bierviltje een foto, logo of grafisch ontwerp.

bierviltjes bedrukken

Je kunt onze bierviltjes enkel-of dubbelzijdig laten drukken en bestellen. Het is altijd full color. Het materiaal is van (bier)viltkarton. Dit is 805 gram per m2 en 1,5 mm dik. Het viltkarton heeft een lichte structuur en de kleur is (zonder opdruk) gebroken wit. Bierviltjes zijn handig als onderzetters omdat ze vochtabsorberend zijn.

bierviltjes voor de horeca

We hebben voor jou een vierkante (met ronde hoeken) en helemaal ronde viltjes. Probeer eens wat anders met een vierkant bierviltje, je zal zien dat je logo hier ook goed in uitkomt. Het is een goede reclame tool voor jouw horecagelegenheid, omdat het een gezellige associatie heeft en mensen er snel mee spelen en naar kijken. Het zorgt ervoor dat het bierviltje iets positiefs achterlaat bij jouw klanten.

bierviltjes ook in kleine oplage

Bij mooze is het geen enkel probleem om producten te bedrukken in kleine oplage. We snappen dat je soms gewoon niet zoveel nodig hebt. Daarom kun je al een bierviltje bestellen vanaf 1 stuk. Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger je uiteindelijk uitkomt. Ben je op zoek naar meer horeca promotie artikelen? We hebben ook servetten, schorten en sloven en menukaarten.