download je werktekening

rond PDF InDesign
vierkant PDF InDesign

aanleverspecificaties

Hoe maak je een bierviltje? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

so raise your glass

Promoot je eigen biertje, evenement of gebruik de bierviltjes om iets anders op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Het is de perfecte timing wanneer mensen ontspannen en gezellig met een biertje in de hand jouw persoonlijke bierviltje en boodschap zien. Dit kleine product is niet duur, maar heeft een grote potentie om veel mensen te bereiken. Zet op je bierviltje een foto, logo of grafisch ontwerp. It’s what you make it.

bierviltjes

Je kunt onze bierviltjes enkel-of dubbelzijdig laten drukken en bestellen. Het is altijd full color. Het materiaal is van (bier)viltkarton. Dit is 805 gram per m2 en 1,5 mm dik. Het viltkarton heeft een lichte structuur en de kleur is (zonder opdruk) gebroken wit. Bierviltjes zijn handig als onderzetters omdat ze vochtabsorberend zijn.

bierviltjes bedrukken

We hebben voor jou een vierkante (met ronde hoeken) en helemaal ronde viltjes. Probeer eens wat anders met een vierkant bierviltje, je zal zien dat je logo hier ook goed in uitkomt. Het is een goede reclame tool, omdat het een gezellige associatie heeft en mensen er snel mee spelen en naar kijken. Als je reclame maakt op een feestelijke locatie, zorgt het bierviltje ervoor dat je iets positiefs achterlaat bij potentiële klanten.

bierviltjes ook in kleine oplage

Bij mooze is het geen enkel probleem om producten te bedrukken in kleine oplage. We snappen dat je soms gewoon niet zoveel nodig hebt. Daarom kun je al een bierviltje bestellen vanaf 1 stuk. Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger je uiteindelijk uitkomt. De beste deal is vanaf 25 stuks voor € 20,-. Ben je op zoek naar meer feestelijke promotie artikelen? We hebben ook zitzakken, wenskaarten en stickers. Wees creatief en maak je evenement volledig in de sfeer van jouw merk.