De nieuwe configurator

Configurator

De nieuwe configurator wordt binnenkort gelanceerd. Op veler verzoek is de configurator volledig op de schop gegaan en overzichtelijker geworden. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen, zodra de nieuwe configurator is geïmplementeerd is deze direct zichtbaar en te gebruiken. De nieuwe configurator is veel gebruiksvriendelijker en dat zorgt voor een betere gebruikservaring.

Pictogrammen

Pictogrammen

Bij de selectie van formaten en oriëntatie staan nu duidelijk pictogrammen welke de formaten en oriëntatie aangeven. Makkelijk voor onze klanten die hier niet allemaal bekend mee zijn.

Afbeeldingen

Afbeeldingen

De materialen waarop gedrukt kan worden worden per product straks duidelijker beschreven, zodat jij ook weet dat wij met HVO, houtvrij papier voor offset bedoelen en wat YupoBlue precies is en wat de voordelen van dit materiaal zijn bij de vervaardiging van bijvoorbeeld menukaarten.

Wat is er nog meer mogelijk

Configurator

In de nieuwe configurator zullen de volgende functies ook nog worden ingebouwd:

  • per stap een popup mogelijkheid waar wij belangrijke informatie kunnen geven;
  • voorgedefinieerde configuraties; voor bepaalde – veel gekozen producten – kunnen wij alle keuzes vooraf voor u maken en deze opslaan zodat jij alleen nog een aantal hoeft te kiezen en het te drukken bestand kunt uploaden. Wel zo makkelijk.
  • duurzaamheid; omdat duurzaamheid – terecht – steeds belangrijker wordt, zullen wij waar dit kan en zinvol is met icoontjes alle aanvullende informatie op dit vlak geven.

Nog meer nieuws? Jazeker!

Wij blijven doorontwikkelen en dit leidt de komende tijd tot vele nieuwe functies:

  • Track & Trace; via een koppeling kan je zelf de verzendstatus opvragen.
  • Brand portal; ook gaan wij jullie de mogelijkheid bieden een eigen bestelomgeving te geven (binnen ons systeem) waar branding producten worden getoond, inclusief drukwerk bestand(en);
  • PDF controle; wanneer je nu een bestand upload wordt deze door ons gecontroleerd. Wij gaan hiervoor nu een oplossing inbouwen waarmee je deze controle straks ook zelf kunt uitvoeren. Zo worden eventuele problemen met een bestand eerder zichtbaar. Kom er je er zelf toch niet helemaal uit, wij blijven gewoon bereikbaar voor de persoonlijke ondersteuning, gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

neem contact op

Hoewel wij bij mooze.nl ons best doen om jouw online ervaring bij ons nog beter te maken, kan het zijn dat er ergens een foutje is ingeslopen. Wij hopen dat je ons daarop wilt wijzen. Mail je opmerkingen, vragen of kritieken naar mail@mooze.nl, reageer via het online formulier op onze website of neem via de live chatfunctie – die je rechtsonder op elke webpagina vindt – contact met ons op.

Geef een antwoord