kies één van onze templates

bewerk nu
mooze9232_1
mooze9232_2
mooze9232_3

kies het formaat voor je flyer

we hebben alle formaten voor jou beschikbaar.

bekijk de afwerking van jouw flyer

natural

kies voor natuurlijk en mat papier, stralend wit

silk

maak een chique indruk met deze stevige flyers

gloss

prachtig glanzende flyers. Verkrijgbaar in verschillende formaten

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

Toon alle werktekeningen  
Carré medium (148 x 148 mm)
Carré large (210 x 210 mm)
A5-lang (105 x 297 mm)
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een ontwerp?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

come fly away
with me

Bij mooze is er een grote variatie flyers in formaten, papiersoorten en afwerkingen. Van A7 tot A4, van 135 gram t/m 250 gram en van HVO tot een extra laklaag. mooze verzorgt jouw flyers. Upload je design en geef je eigen draai aan jouw flyer. Kies bijvoorbeeld voor enkelzijdig of dubbelzijdig, liggend of staand, 135 of 250 grams. Op zoek naar gevouwen flyers? Kijk dan bij folders.

flyers drukken

Zorg bij het maken van een flyer ervoor dat mensen de flyer willen bewaren of zelfs op willen hangen. Dit kun je bereiken door een mooi ontwerp of door een tekst die ze niet snel vergeten. Ook kan er bijvoorbeeld een website of kortingscode op staan. Bedenk voor de teksten altijd een pakkende kop en ook de tussenkopjes moeten opvallen. Inhoudelijk kan je op een flyer veel meer kwijt dan op een poster. Gebruik deze ruimte om kort uit te leggen wat het voordeel is van jouw evenement of actie. Voor uitgebreide informatie verwijs je door naar jouw actiepagina. Tekstblokken, grafieken, quotes en opsommingen doen het altijd goed. Die zijn opvallend en overzichtelijk.

Het is slim om iemand die het evenement of bedrijf niet kent, jouw flyer van te voren te laten lezen. Iedereen moet de informatie kunnen begrijpen. Het is handig om je goed in te leven in je eigen doelgroep. Wat voor taal spreken zij, waar hebben ze behoefte aan, waar bevinden zij zich en wat willen ze graag weten?

flyer voor jouw horecagelegenheid

Op zoek naar promotiemateriaal voor jouw horecagelenheid, actie of evenement? Bij mooze.nl kun je flyers laten drukken in allerlei verschillende oplages en formaten. Flyers zijn makkelijk om uit te delen en hebben precies genoeg ruimte om (in het kort) jouw visie of actie te beschrijven. Ook is een flyer perfect te gebruiken als actiekaart of spaarkaart. Upload gemakkelijk jouw ontwerp en mooze drukt de flyers af met jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar bijpassend huisstijlmateriaal? Bekijk dan ons aanbod van posters, visitekaartjes, brochures of briefpapier. De bestanden worden nauwkeurig nagekeken en we brengen jou op de hoogte als we iets aanpassen. Wij streven naar een optimaal resultaat van alle producten en daar hoort een goede service bij, waar we jou tegemoet komen in oplossingen. Ook worden alle flyers gratis verzonden.

verschillende soorten flyers

Maak je flyer herkenbaar met kleuren die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Staat je bedrijf bekend als ecologisch en duurzaam? Kies dan voor natuurlijke kleuren en de natural uitstraling. Heeft jouw bedrijf een chiquere uitstraling? Kies dan voor de silk of gloss papiersoort van 250 gram.