Onze papiersoorten

natural

Duurzame en matte uitstraling met HVO papier. Heerlijk beschrijfbaar wit papier.

Vanaf € 12,45

silk
our
mooze
wanted

De mooze choice. Subtiele glans door silk mc met keuze uit verschillende diktes.

Vanaf € 11,95

gloss

Oogverblindende glanzende flyer. Je flyers nog meer glossy maken? Voeg een strakke laklaag toe.

Vanaf € 11,95

Kies het formaat voor je flyer

We hebben alle formaten voor jou beschikbaar.

Bekijk de afwerking van jouw flyer

natural

Kies voor natuurlijk en mat papier, stralend wit.

silk

Maak een chique indruk met deze stevige flyers.

gloss

Prachtig glanzende flyers. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Download je werktekening

A4 (210 x 297 mm) PDF InDesign
A5 (148 x 210 mm) PDF InDesign
A6 (105 x 148 mm) PDF InDesign
A7 (74 x 105 mm) PDF InDesign
Carré medium (148 x 148 mm) PDF InDesign
Carré large (210 x 210 mm) PDF InDesign
A5-lang (105 x 297 mm) PDF InDesign
DIN (98 x 210 mm) PDF InDesign

Alles over aanleverspecificaties

Mooze samplebox

Wij weten hoe belangrijk het is, hoe het materiaal voelt en oogt. Met de mooze samplebox weet je precies wat bij jou past als je gaat bestellen.

Bestel nu een samplebox

come fly with mooze

Bij mooze is er een grote variatie flyers in formaten, papiersoorten en afwerkingen. Van A7 tot A4, van 135 gram t/m 250 gram en van HVO tot een extra laklaag. Mooze verzorgt jouw flyers. Upload je design en geef je eigen draai aan jouw flyer. Kies bijvoorbeeld voor enkelzijdig of dubblezijdig, liggend of staand, 135 of 250 gram. Op zoek naar gevouwen flyers? Kijk dan bij folders.

Flyers maken

Zorg bij het maken van een flyer ervoor dat mensen de flyer willen bewaren of zelfs op willen hangen. Dit kun je bereiken door een mooi ontwerp of door een tekst die ze niet snel vergeten. Ook kan er bijvoorbeeld een website of kortingscode op staan. Bedenk voor de teksten altijd een pakkende kop, ook de tussenkopjes moeten opvallen. Inhoudelijk kan je op een flyer veel meer kwijt dan op een poster. Gebruik deze ruimte om kort uit te leggen wat het voordeel is van jou evenement of actie. Voor uitgebreide informatie verwijs je door naar jouw actiepagina. Tekstblokken, grafieken, quotes en opsommingen doen het altijd goed. Die zijn opvallend en overzichtelijk.

Het is slim om iemand die het evenement of bedrijf niet kent het van te voren te laten lezen. Iedereen moet de informatie kunnen begrijpen. Het is handig om je goed in te leven in je eigen doelgroep. Wat voor taal spreken zij, waar hebben ze behoefte aan en waar bevinden zij zich en wat willen ze graag weten?

Flyer afdrukken

Op zoek naar promotiemateriaal voor jouw actie, bedrijf of evenement? Bij mooze.nl kun je flyers laten drukken in allerlei verschillende oplages en formaten. Flyers zijn makkelijk om uit te delen en hebben precies genoeg ruimte om kort jouw visie of actie te beschrijven. Upload gemakkelijk jouw ontwerp en mooze drukt de flyers af met jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar bijpassend huisstijlmateriaal? Bekijk dan ons aanbod van posters, visitekaartjes, brochures of briefpapier. De bestanden worden nauwkeurig nagekeken en we brengen jou op de hoogte als we iets aanpassen. Wij streven naar een optimaal resultaat van alle producten en daar hoort een goede service bij waar we jou tegemoet komen in oplossingen. Alle flyers worden gratis verzonden.

Flyers met kleur

Maak je flyer herkenbaar met kleuren die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Staat je bedrijf bekend als ecologisch en duurzaam? Kies dan voor natuurlijke kleuren en de natural uitstraling. Heeft jouw bedrijf een chiquere uitstraling? Kies dan voor de silk of gloss papiersoort van 250 gram.