download
werktekening

parasol


toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een ontwerp aan? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

parasol
bedrukken

Laat jouw eigen parasol(s) bedrukken. Een opvallende manier van reclame maken én natuurlijk onmisbaar bij zon of regen.

Parasol bedrukken

Een parasol bedrukt met jouw logo, staat mooi op het terras of tuin van een restaurant of andere horecagelegenheid. Maar ook bij evenementen zoals festivals of beurzen is een bedrukte parasol ideaal. Naast dat het natuurlijk beschermt tegen zon en regen (waterafstotend), zorgt de parasol voor herkenbaarheid. Bestel de parasol als complete set; met een parasoldoek van 200x200cm, inclusief frame ter bevestiging. Je kunt ook kiezen voor alleen een frame of alleen een doek. Zo kun je bij ieder evenement of seizoen afwisselen. Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging verwissel je de parasoldoek makkelijk en snel.


Bedrukte parasol voor de horeca

In de horeca is een parasol, bedrukt met logo of ontwerp, ideaal. Mensen die langs jouw terras lopen zien gelijk de naam van de bar of restaurant. Zelfs van veraf zorgen de parasols voor herkenbaarheid. Wist je dat wij naast parasols nog veel meer producten voor de horeca bedrukken? Je kunt alle producten bedrukken met jouw logo, huisstijl of ontwerp. Denk aan servetten, bestekzakjes, bierviltjes, placemats en to go bekers.

Bedrukte parasol op een evenement

Sta je binnenkort op een beurs of festival? Een bedrukte parasol beschermt tegen zon en regen én bezoekers zullen jouw eerder spotten. Maak je stand helemaal af met bedrukte flyers, een roll-up banner en bedrukte zitzakken. Een parasol bestellen is super makkelijk. Bekijk eerst de werktekening en aanleverspecificaties. Daarna maak je een ontwerp en sla je het bestand op als PDF. In de bestelwizard kies je een soort, kleur en upload je jouw bestand. De parasols worden snel- én altijd gratis verzonden