gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt >ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een placemat? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

Lets get mooze

Laat jouw eigen placemats bedrukken met een mooi ontwerp. Naast dat het natuurlijk heel praktisch is, staat het ook mooi in jouw restaurant of andere horecagelegenheid. Jouw klanten kijken de hele avond naar de placemat en daarom is het belangrijk om goed na te denken over het ontwerp. Wat past bij jouw restaurant en uitstraling?

placemats bedrukken

Allereerst kun je kiezen uit twee verschillende formaten: A4 of A3. Daarna kies je jouw soort placemat. Onze natural is gemaakt van beschrijfbaar papier van 90 of 170 grams. Daarnaast bieden we de zijdeglans placemat aan. Door de laminaat laag is de placemat extra beschermd en afneembaar. Hierdoor kan je ze vaker gebruiken. Liever een matte laminaat laag? Dat kan natuurlijk ook.

placemats voor horeca

Bedrukte placemats zijn onmisbaar in de horeca. Natuurlijk kun je kiezen voor een chic ontwerp, met jouw logo en huisstijlkleuren. Maar je kunt ook creatief zijn in het ontwerpen van je placemat. Zo kun je jouw menukaart erop bedrukken of een stukje storytelling. Waar komt je bedrijf vandaan en waar staan jullie voor? Wat ook altijd goed werkt, zijn kleurplaten voor de jongste gasten.

placemats bestellen

Je eigen placemats bestellen is super makkelijk. Bekijk hier onze werktekening en aanleverspecificaties. In de editor zie je direct jouw ontwerp. Alle bestanden worden na het uploaden gecheckt door onze experts. Dan is het alleen nog wachten op de postbode. De placemats worden snel, en altijd gratis bezorgd.
Wist je dat we naast placemats nog veel meer producten voor de horecamarkt bedrukken? Denk aan menukaarten, servetten of tafelkaarten.