kies één van onze templates

onze poster collectie
poster_mockup_4
poster_mockup_3
poster_mockup_2
poster_mockup_1
 
 

kies het formaat voor je poster

we hebben alle formaten voor jou beschikbaar.

bekijk onze afwerkingen

natural

Naturel (HVO) papier, zonder afwerkingen. Hierdoor is het mooi stralend wit.

posterpapier

Eén van onze posterpapieren is het glanzende gloss papier; het zogenaamde gesatineerd mc.

pvc

Superkrachtige poster, bestemd voor buiten vanwege de polyvinylchloride.

blueback

Handige poster met blauwe achterkant. Licht waterafstotend en laat moeilijk licht door.

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

A4 (210 x 297 mm)
A3 (297 x 420 mm)
A2 (420 x 594 mm)
Toon alle werktekeningen  
A1 (594 x 841 mm)
A0 (840 x 1189 mm)
Abri (1189 x 1750 mm)
B1 (700 x 1000 mm)
B2 (500 x 700 mm)
Toon minder werktekeningen  
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een poster? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

mooze up
your mind

Iedere leuke actie of evenement verdient een goede poster. Bij mooze kan je gemakkelijk posters bestellen in verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Upload je eigen design of geef een persoonlijke twist aan bestaand ontwerp. Bij mooze is het mogelijk. Dit is dé plek om jouw originele idee uit te werken.

posters maken

Posters kun je laten maken bij professionele designbureaus. Zij werken meestal met programma’s als Adobe Indesign. Beginnende ontwerpers die geen kennis hiervan hebben kunnen starten met onze eigen templates. Pas kleuren, foto's en teksten gemakkelijk zelf aan.

Voor een evenementenposter is het handig om een duidelijk ontwerp te hebben. De tekst moet goed leesbaar zijn en duidelijke informatie hebben. Mensen moeten snel kunnen lezen waar de poster voor dient. Wees ervan bewust dat mensen het evenement niet kennen, dus wees helder en laat alleen primaire informatie zien. Is het een festival, borrel, congres, theater, optreden of tour?

posters afdrukken

Er zit een hoop complexiteit tussen het ontwerp en het drukproces. Als mooze zien we een belangrijke rol om het proces van idee, ontwerp en bestelling overzichtelijk te maken en jou daardoor te ontzorgen. Zonder jou te beperken in je creativiteit, maken we de techniek voor het customizen zo duidelijk mogelijk. Daarnaast willen we je zoveel mogelijk helpen met het maken van mooie producten. mooze doet dit niet alleen. We werken samen met betrouwbare partners die al jaren bekend zijn met drukwerkland. Zij zorgen ervoor dat alles op tijd en netjes wordt gedrukt.

poster printen

Mooze laat jouw posters printen op een kwalitatieve en betrouwbare manier. Bij mooze weet je waar je aan toe bent. Via mooze.nl kun je ontwerpen makkelijk uploaden en laten drukken. Kies het juiste formaat en de papiersoort die bij jouw bedrijf past en de verspreiding van jouw evenement, merk of actie kan beginnen. De poster wordt netjes opgerold en via PostNL of DHL bezorgd in een mooze verzendkoker.