Onze papiersoorten

natural

Mooie matte poster waarvan je de vezels in het papier ziet zitten. Lekker wit en strak. HVO van 125 gram.

Vanaf € 7,15

posterpapier
our
mooze
wanted

Onze aanbeveling is het standaard posterpapier. Stevig, stijlvol en duidelijk. Kies de standaard of deluxe variant.

Vanaf € 7,15

pvc

Onze krachtpatser. Deze poster is bestand tegen weer en wind. Het materiaal is niet zomaar kapot te krijgen.

Vanaf € 15,15

blueback

Blueback is geschikt voor zuilen en lichtbakken door de blauwe achterzijde. Blueback laat niet snel het achterste van zijn tong zien.

Vanaf € 11,15

Kies het formaat voor je poster

We hebben alle formaten voor jou beschikbaar.

Bekijk onze afwerkingen

natural

Naturel (HVO) papier, zonder afwerkingen. Hierdoor is het mooi stralend wit.

posterpapier

Een van onze posterpapieren is het glanzende gloss papier; het zogenaamde gesatineerd mc.

pvc

Superkrachtige poster, bestemd voor buiten vanwege de polyvinylchloride.

blueback

Handige poster met blauwe achterkant. Licht water afstotend en laat moeilijk licht door.

Download je werktekening

A3 (297 x 420 mm) PDF InDesign
A2 (420 x 594 mm) PDF InDesign
A1 (594 x 841 mm) PDF InDesign
A0 (840 x 1189 mm) PDF InDesign
B1 (700 x 1000 mm) PDF InDesign
B2 (500 x 700 mm) PDF InDesign
Abri (1189 x 1750 mm) PDF InDesign
A4 (210 x 297 mm) PDF InDesign

Alles over aanleverspecificaties

Mooze samplebox

Wij weten hoe belangrijk het is, hoe het materiaal voelt en oogt. Met de mooze samplebox weet je precies wat bij jou past als je gaat bestellen.

Bestel nu een samplebox

mooze up your mind

Mooze verzorgt je poster. Iedere leuke actie of evenement verdient een goede poster. Bij mooze kan je gemakkelijk posters bestellen in verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Upload je eigen design en geef een persoonlijke twist aan het ontwerp. You name it! Bij mooze is het mogelijk. Dit is dé plek om jouw originele idee uit te werken.

Posters maken

Posters kun je laten maken bij professionele designbureaus. Zij werken meestal met programma’s als Adobe Indesign. Beginnende ontwerpers die geen kennis hiervan hebben kunnen starten met online ontwerp programma's zoals PicMonkey's of Canva. Paint of PowerPoint is sterk af te raden voor het maken van posters. Als je van plan bent vaker posters te maken is het verstandig om je te verdiepen in de Adobe programma’s.

Voor een evenementenposter is het handig om een duidelijk ontwerp te hebben. De tekst moet goed leesbaar zijn en duidelijke informatie hebben. Mensen moeten snel kunnen lezen waar de poster voor dient. Wees ervan bewust dat mensen het evenement niet kennen, dus wees helder en laat alleen primaire informatie zien. Wees bijvoorbeeld al helder wat voor evenement het is. Is het een festival, borrel, congres, theater, optreden of tour?

Posters afdrukken

Er zit een hoop complexiteit tussen het ontwerp en het drukproces. Als mooze zien we een belangrijke rol om het proces van idee, ontwerp en bestelling overzichtelijk te maken en jou daardoor te ontzorgen. Zonder jou te beperken in je creativiteit maken we de techniek voor het customizen zo duidelijk mogelijk. Daarnaast willen we je zoveel mogelijk helpen met het maken van mooie producten. Mooze doet dit niet alleen. We werken samen met betrouwbare partners die al jaren bekend zijn met drukwerkland. Zij zorgen ervoor dat alles op tijd en netjes wordt gedrukt.

Poster printen

Mooze laat jouw posters printen op een kwalitatieve en betrouwbare manier. Bij mooze weet je waar je aan toe bent. Via mooze.nl kun je ontwerpen makkelijk uploaden en laten drukken. Kies het juiste formaat en de papiersoort die bij jouw bedrijf past en de verspreiding van jouw evenement, merk of actie kan beginnen. De poster wordt netjes opgerold en via PostNL of DHL bezorgd in een mooze verzendkoker.