Onze papiersoorten

natural

Mooie witte visitekaartjes van natuurkarton. Iets unieks toevoegen? Kies dan voor ronde hoeken.

50 stuks € 18,95

recycled

Makkelijk beschrijfbare visitekaartjes met een duurzame en natuurlijke uitstraling. Zacht gerecycled papier.

50 stuks € 19,95

premium
our
mooze
wanted

Stevig met een luxe afwerking. Krachtig 400 gram silk papier. Kies voor een matte afwerking of een schitterende glans.

50 stuks € 20,95

special

Wil je echt iets speciaals? Kies dan onze sandwich. Dit is superdik papier met een gekleurde binnenlaag.

50 stuks € 44,95

Bekijk onze afwerkingen

naturel

Kies voor natuurlijk en mat met een persoonlijke twist.

recycled

Geef karakter aan je visitekaartje en maak een duurzame indruk.

premium

Maak een chique indruk met stevige mat of glans visitekaartjes.

special

Onderscheid je van de rest met een superdik visitekaartje.

Download je werktekening

Liggend (85 x 55 mm) PDF InDesign
Staand (55 x 85 mm) PDF InDesign
Ronde hoeken (85 x 55 mm) PDF InDesign
Ronde hoeken (55 x 85 mm) PDF InDesign

Alles over aanleverspecificaties

Mooze samplebox

Het is belangrijk om te weten hoe het materiaal voelt en oogt. Voordat je bestelt weet je precies wat bij je past dankzij de mooze samplebox.

Bestel nu een samplebox

Natural visitekaartjes

Makkelijk beschrijfbare visitekaartjes van natuurkarton

Deze beschrijfbare visitekaartjes zijn gemaakt van hvo papier, oftewel natuurkarton. De visitekaartjes zijn 340 grams (dit is het standaard gramsgewicht) en zijn altijd dubbelzijdig, full-colour bedrukt. Het is mooi wit papier waardoor de kleuren natuurlijk over komen. De natural visitekaartjes zijn ook goed te gebruiken als afsprakenkaartjes.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 18,95
€ 20,95
€ 21,95
€ 24,95

Recycled visitekaartjes

Visitekaartjes waar je het oude papier in terug ziet

Recycled visitekaartjes hoeven niet duur te zijn. Het papier is hergebruikt waardoor je er nog kleine spikkels in ziet. Het papier (350 grams) is iets grijzer dan de natural en voelt zacht aan. Alle visitekaartjes worden dubbelzijdig en full-colour gedrukt. Op recyclede visitekaartjes kun je goed schrijven waardoor je ze ook goed kunt gebruiken als afsprakenkaartjes.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 19,95
€ 21,95
€ 22,95
€ 27,95

Premium visitekaartjes

Luxe visitekaartjes met extra beschermlaag, mat of glans laminaat

Een laminaat beschermt je visitekaartjes. Deze laag beschermt tegen krassen, vlekken en verkleuring. De premium visitekaartjes zijn 400 grams (standaard is 340 grams) en door de afwerking van laminaat - mat of glans - zijn ze extra dik. Daarnaast geven de mat- of glanslaminaat de visitekaartjes een mooie uitstraling. Alle visitekaartjes worden altijd dubbelzijdig gedrukt.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 20,95
€ 22,95
€ 25,95
€ 31,95

Special visitekaartjes

Een sandwich van drie lagen papier, in vijf kleuren verkrijgbaar

Deze visitekaartjes, ook wel sandwich genoemd, zijn gemaakt van drie lagen papier. De binnenste is gekleurd. Aan de zijkant zie je drie kleuren; wit, gekleurd en wit. Je kunt kiezen uit vijf kleuren: rood, groen, blauw, geel en zwart. Door deze drie lagen is het papier 800 grams (standaard is 340 grams). Kies voor ronde hoeken om de drie lagen nog duidelijker te zien.

aantal
50
100
200
350
600
...

prijs
€ 44,95
€ 60,95
€ 100,95
€ 157,95
€ 250,95

mooze up your promo

Mooze heeft voor jou verschillende papiersoorten en diverse print afwerkingen. Je kunt een visitekaartje op veel verschillende manieren gebruiken. Voor jezelf, je product, dienst of bedrijf. Voor je netwerk zijn visitekaartjes ideaal. De kosten voor visitekaartjes zijn niet heel hoog, zeker als je een grotere hoeveelheid bestelt. De kosten worden bepaald door het formaat, papiersoort, afwerking en aantal.

Visitekaartjes drukken

In een paar seconden laat je je eerste indruk achter. Gebruik je visitekaartjes om jou of jouw bedrijf bij de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Het liefst wil je jezelf onderscheiden van de rest. Bij mooze kan dit ondermeer door te kiezen voor de special; dit is een mooi dikke sandwich kaartje. Zelf kies je een gekleurde binnenlaag die past bij jouw huisstijl. Op zoek naar producten in dezelfde huisstijl? Bekijk dan onze posters, flyers of folders.

Visitekaartje maken

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij het maken van een visitekaartje. Om te beginnen je volledige naam met de naam van je functie. Ook als je een eigen bedrijf hebt is de naam van je functie belangrijk. Vermeld de naam van het bedrijf, gebruik je logo en de kleuren van je huisstijl. Vergeet ook niet je contactgegevens. Dat is je telefoonnummer, indien gewenst je mobiele nummer, e-mailadres en webadres. Vaak worden er ook sociale netwerken vermeld zoals facebook, twitter of linkedin. Zorg ervoor dat als mensen op de website komen dit in overeenstemming is met het visitekaartje. Werktekening visitekaartje

Heb jij een dubbelzijdig visitekaartje? Dubbelzijdig en enkelzijdig verschilt niets in prijs. In onze bestelomgeving upload je heel makkelijk een dubbele pdf. Lever je een enkele pdf aan? Dan word de achterzijde wit gedrukt. Weet je niet hoe je een dubbele pdf moet maken? Mail dan de klantenservice (info@mooze.nl) met de losse bestanden, zij voegen deze samen en mailen je het nieuwe bestand terug.

Visitekaartjes

Vroeger lieten mensen visitekaartjes printen om bij een belangrijk bezoek de visitekaartjes aan de bediende te geven. Deze werd vervolgens gegeven aan de host als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd dit overhandigd aan de ceremoniemeesters. Zo wisten zij de correcte namen en functies van hun gasten. Een visitekaartje is dus in de oorsprong een eerste indruk van jou als persoon.