Onze papiersoorten

natural
visitekaartjes natural

Mooie witte visitekaartjes van natuurkarton. Iets unieks toevoegen? Kies dan voor ronde hoeken.

50 stuks € 18,95

recycled
visitekaartjes recycled

Makkelijk beschrijfbare visitekaartjes met een duurzame en natuurlijke uitstraling. Zacht gerecycled papier.

50 stuks € 19,95

premium
our
mooze
wanted
visitekaartje premium

Stevig met een luxe afwerking. Krachtig 400 gram silk papier. Kies voor een matte afwerking of een schitterende glans.

50 stuks € 20,95

special
visitekaartje special

Wil je echt iets speciaals? Kies dan onze sandwich. Dit is superdik papier met een gekleurde binnenlaag.

50 stuks € 44,95

Bekijk onze afwerkingen

naturel

Kies voor natuurlijk en mat met een persoonlijke twist.

recycled

Geef karakter aan je visitekaartje en maak een duurzame indruk.

premium

Maak een chique indruk met stevige mat of glans visitekaartjes.

special

Onderscheid je van de rest met een superdik visitekaartje.

Download je werktekening

Liggend (85 x 55 mm) PDF InDesign
Staand (55 x 85 mm) PDF InDesign
Ronde hoeken (85 x 55 mm) PDF InDesign
Ronde hoeken (55 x 85 mm) PDF InDesign

Alles over aanleverspecificaties

Mooze samplebox

Wij weten hoe belangrijk het is, hoe het materiaal voelt en oogt. Met de mooze samplebox weet je precies wat bij jou past als je gaat bestellen.

Bestel nu een samplebox

mooze up your promo

Mooze heeft voor jou verschillende papiersoorten en diverse print afwerkingen. Je kunt een visitekaartje op veel verschillende manieren gebruiken. Voor jezelf, je product, dienst of bedrijf. Voor je netwerk zijn visitekaartjes ideaal. De kosten voor visitekaartjes zijn niet heel hoog, zeker als je een grotere hoeveelheid bestelt. De kosten worden bepaald door het formaat, papiersoort, afwerking en aantal.

Visitekaartjes drukken

In een paar seconden laat je je eerste indruk achter. Gebruik je visitekaartjes om jou of jouw bedrijf bij de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Het liefst wil je jezelf onderscheiden van de rest. Bij mooze kan dit ondermeer door te kiezen voor de special; dit is een mooi dikke sandwich kaartje. Zelf kies je een gekleurde binnenlaag die past bij jouw huisstijl. Op zoek naar producten in dezelfde huisstijl? Bekijk dan onze posters, flyers of folders.

Visitekaartje maken

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij het maken van een visitekaartje. Om te beginnen je volledige naam met de naam van je functie. Ook als je een eigen bedrijf hebt is de naam van je functie belangrijk. Vermeld de naam van het bedrijf, gebruik je logo en de kleuren van je huisstijl. Vergeet ook niet je contactgegevens. Dat is je telefoonnummer, indien gewenst je mobiele nummer, e-mailadres en webadres. Vaak worden er ook sociale netwerken vermeld zoals facebook, twitter of linkedin. Zorg ervoor dat als mensen op de website komen dit in overeenstemming is met het visitekaartje. Werktekening visitekaartje

Visitekaartjes

Vroeger lieten mensen visitekaartjes printen om bij een belangrijk bezoek de visitekaartjes aan de bediende te geven. Deze werd vervolgens gegeven aan de host als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd dit overhandigd aan de ceremoniemeesters. Zo wisten zij de correcte namen en functies van hun gasten. Een visitekaartje is dus in de oorsprong een eerste indruk van jou als persoon.