kies één van onze templates

onze visitekaartjes collectie
visit_mockup_1
visit_mockup_2
visit_mockup_3
visit_mockup_4

Bekijk onze afwerkingen

naturel

kies voor natuurlijk en mat met een persoonlijke twist

recycled

geef karakter aan je visitekaartje en maak een duurzame indruk

premium

maak een chique indruk met stevige mat of glans visitekaartjes

sandwich

onderscheid je van de rest met een superdik visitekaartje

gratis
samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

bestel samplebox

download
werktekening

liggend rechte hoeken
(85 x 55 mm)
staand rechte hoeken
(55 x 85 mm)
liggend ronde hoeken
(85 x 55 mm)
staand ronde hoeken
(55 x 85 mm)
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe maak je een ontwerp? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

mooze up your promo

Je kunt een visitekaartje op veel verschillende manieren gebruiken. Voor je netwerk zijn visitekaartjes ideaal. De kosten voor visitekaartjes zijn niet heel hoog, zeker als je een grotere hoeveelheid bestelt. De kosten worden bepaald door het formaat, papiersoort, afwerking en aantal.

visitekaartjes drukken

In een paar seconden laat je je eerste indruk achter. Gebruik je visitekaartjes om jou of jouw horecagelegenheid bij de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Het liefst wil je jezelf onderscheiden van de rest. Bij mooze kan dit onder meer door te kiezen voor de sandwich; dit is een mooi, superdik kaartje. Zelf kies je een gekleurde binnenlaag die past bij jouw huisstijl. Op zoek naar producten in dezelfde huisstijl? Bekijk dan onze posters, flyers of folders.


visitekaartje maken

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij het maken van een visitekaartje. Om te beginnen je volledige naam met de naam van je functie. Ook als je een eigen bedrijf hebt, is de naam van je functie belangrijk. Vermeld de naam van het bedrijf, gebruik je logo en de kleuren van je huisstijl. Vergeet ook niet je contactgegevens. Dat is je telefoonnummer, indien gewenst je mobiele nummer, e-mailadres en webadres. Vaak worden er ook sociale netwerken vermeld zoals Facebook, Twitter of Linkedin. Zorg ervoor dat als mensen op de website komen, dit in overeenstemming is met het visitekaartje. Werktekening visitekaartje

Heb jij een dubbelzijdig visitekaartje? Dubbelzijdig en enkelzijdig verschilt niets in prijs. In onze bestelomgeving upload je heel makkelijk een dubbele pdf. Lever je een enkele pdf aan? Dan wordt de achterzijde wit gedrukt. Weet je niet hoe je een dubbele pdf moet maken? Mail dan de klantenservice (info@mooze.nl) met de losse bestanden, zij voegen deze samen en mailen je het nieuwe bestand terug.

visitekaartjes

Vroeger lieten mensen visitekaartjes printen om bij een belangrijk bezoek de visitekaartjes aan de bediende te geven. Deze werd vervolgens gegeven aan de host als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd dit overhandigd aan de ceremoniemeesters. Zo wisten zij de correcte namen en functies van hun gasten. Een visitekaartje is dus in de oorsprong een eerste indruk van jou als persoon.