Bekijk onze afwerkingen

naturel

kies voor natuurlijk en mat met een persoonlijke twist

recycled

geef karakter aan je visitekaartje en maak een duurzame indruk

premium

maak een chique indruk met stevige mat of glans visitekaartjes

sandwich

onderscheid je van de rest met een superdik visitekaartje

download je werktekening

liggend (85 x 55 mm) PDF InDesign
staand (55 x 85 mm) PDF InDesign
ronde hoeken (85 x 55 mm) PDF InDesign
ronde hoeken (55 x 85 mm) PDF InDesign

aanleverspecificaties

Hoe maak je een visitekaartje? Lees hier welke kleurinstelling, marges en resolutie goed zijn.

alles over aanleverspecificaties

natural visitekaartjes

makkelijk beschrijfbare visitekaartjes van natuurkarton

Deze beschrijfbare visitekaartjes zijn gemaakt van hvo papier, oftewel natuurkarton. De visitekaartjes zijn 340 grams (dit is het standaard gramsgewicht) en zijn altijd dubbelzijdig, full-colour bedrukt. Het is mooi, wit papier waardoor de kleuren natuurlijk overkomen. De natural visitekaartjes zijn ook goed te gebruiken als afsprakenkaartjes.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 18,95
€ 20,95
€ 21,95
€ 24,95

recycled visitekaartjes

visitekaartjes waar je het oude papier in terug ziet

Recycled visitekaartjes hoeven niet duur te zijn. Het papier is hergebruikt waardoor je er nog kleine spikkels in ziet. Het papier (350 grams) is iets grijzer dan de natural en voelt zacht aan. Alle visitekaartjes worden dubbelzijdig en full-colour gedrukt. Op recyclede visitekaartjes kun je goed schrijven waardoor je ze ook goed kunt gebruiken als afsprakenkaartjes.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 19,95
€ 21,95
€ 22,95
€ 27,95

premium visitekaartjes

luxe visitekaartjes met extra beschermlaag, mat of glans laminaat

Een laminaat laag beschermt je visitekaartjes tegen krassen, vlekken en verkleuring. De premium visitekaartjes zijn 400 grams (standaard is 340 grams) en door de afwerking van laminaat - mat of glans - zijn ze extra dik. Daarnaast geeft het mat- of glanslaminaat de visitekaartjes een mooie uitstraling. Alle visitekaartjes worden altijd dubbelzijdig gedrukt.

aantal
proefdruk
50
100
200
350
...

prijs
€ 3,50
€ 20,95
€ 22,95
€ 25,95
€ 31,95

sandwich visitekaartjes

een sandwich van drie lagen papier, in zes kleuren verkrijgbaar

Deze sandwich visitekaartjes zijn gemaakt van drie lagen papier. De binnenste is gekleurd. Aan de zijkant zie je drie kleuren; wit, gekleurd en wit. Je kunt kiezen uit zes kleuren: rood, groen, blauw, geel, zwart of wit. Door deze drie lagen is het papier 750 grams (standaard is 340 grams). Kies voor ronde hoeken om de drie lagen nog duidelijker te zien.

aantal
50
100
200
350
600
...

prijs
€ 44,95
€ 60,95
€ 100,95
€ 157,95
€ 250,95

mooze up your promo

Je kunt een visitekaartje op veel verschillende manieren gebruiken. Voor jezelf, je product, dienst of bedrijf. Voor je netwerk zijn visitekaartjes ideaal. De kosten voor visitekaartjes zijn niet heel hoog, zeker als je een grotere hoeveelheid bestelt. De kosten worden bepaald door het formaat, papiersoort, afwerking en aantal.

visitekaartjes drukken

In een paar seconden laat je je eerste indruk achter. Gebruik je visitekaartjes om jou of jouw bedrijf bij de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Het liefst wil je jezelf onderscheiden van de rest. Bij mooze kan dit onder meer door te kiezen voor de sandwich; dit is een mooi, superdik kaartje. Zelf kies je een gekleurde binnenlaag die past bij jouw huisstijl. Op zoek naar producten in dezelfde huisstijl? Bekijk dan onze posters, flyers of folders.


visitekaartje maken

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken bij het maken van een visitekaartje. Om te beginnen je volledige naam met de naam van je functie. Ook als je een eigen bedrijf hebt, is de naam van je functie belangrijk. Vermeld de naam van het bedrijf, gebruik je logo en de kleuren van je huisstijl. Vergeet ook niet je contactgegevens. Dat is je telefoonnummer, indien gewenst je mobiele nummer, e-mailadres en webadres. Vaak worden er ook sociale netwerken vermeld zoals Facebook, Twitter of Linkedin. Zorg ervoor dat als mensen op de website komen, dit in overeenstemming is met het visitekaartje. Werktekening visitekaartje

Heb jij een dubbelzijdig visitekaartje? Dubbelzijdig en enkelzijdig verschilt niets in prijs. In onze bestelomgeving upload je heel makkelijk een dubbele pdf. Lever je een enkele pdf aan? Dan wordt de achterzijde wit gedrukt. Weet je niet hoe je een dubbele pdf moet maken? Mail dan de klantenservice (info@mooze.nl) met de losse bestanden, zij voegen deze samen en mailen je het nieuwe bestand terug.

visitekaartjes

Vroeger lieten mensen visitekaartjes printen om bij een belangrijk bezoek de visitekaartjes aan de bediende te geven. Deze werd vervolgens gegeven aan de host als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd dit overhandigd aan de ceremoniemeesters. Zo wisten zij de correcte namen en functies van hun gasten. Een visitekaartje is dus in de oorsprong een eerste indruk van jou als persoon.