kies één van onze templates

start in de editor
zitzak meloenen
zitzak bladeren
zitzak bier
zitzak stippen
zitzak roze
zitzak zwart-wit

download
werktekening

100 x 140 cm
135 x 135 cm
135 x 175 cm
toon alle werktekeningen

aanlever-
specificaties

Hoe lever je een ontwerp aan?
Lees hier welke kleurinstelling, marges
en resolutie goed zijn

alles over aanleverspecificaties

can i sit
next to you

Ook even wegzakken? Bestel een bedrukte zitzak voor je horecabedrijf, kantoor of ter promotie van je merk. Een zitzak kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Bedrukte zitzakken met eigen logo, naam of foto promoot nét even anders dan op de standaard manier. Bij mooze bestel je supersnel en makkelijk precies de zitzak die jij wilt.

zitzakken

Wil je echt opvallen? Dat is geen probleem met de XXL-zitzak met je eigen bedrijfsnaam of logo. Begint het buitenseizoen weer? Geen zorgen want een zitzak kan ook zonder problemen buiten gebruikt worden. Heerlijk op het terras met je gezicht in de zon, even helemaal wegdromen. Onze zitzakken zijn super comfy om even op te chillen, in plaats van altijd maar dezelfde houding te hebben in je kantoorstoel. Zeker met de XXL zitzak kom je helemaal in de relax modus. Wil je toch liever een kleiner model? Geen probleem, we hebben drie verschillende formaten beschikbaar. Je bestelt al een zitzak vanaf € 112,95 euro. Bestel je meerdere zitzakken, dan is de prijs per stuk lager.

zitzakken bedrukken

Onze zitzakken kunnen bedrukt worden met elk design, logo en naam. Wil je het net even iets persoonlijker? Kies dan een foto. De zitzak kan helemaal bedrukt worden,je kunt precies de zitzak maken waar jij naar op zoek bent.

De prijzen van onze zitzakken zijn onder andere te vinden in je bestelomgeving. De prijs hangt af van jouw keuzes. In je eigen account kun je gemakkelijk je bestellingen opslaan en herbestellen, daarnaast is het mogelijk om op factuur te betalen. De standaard verzending is bij ons altijd gratis.

zitzakken buiten

Het materiaal is van 225 gram polyester en kan dus wel tegen een stootje. Wil je ermee naar buiten? Dat is geen enkel probleem, want onze zitzakken zijn waterafstotend. Kort gezegd, het materiaal is gewoon super stevig en slijtage vast. Daarnaast zul je zien dat je ontwerp haarscherp bedrukt wordt en de kleuren er mooi uitspringen. Heb je na intensief gebruik toch een paar vlekken? De losse hoes kan bij 30 graden gewoon de wasmachine in.

zitzak formaten

We hebben drie verschillende zitzak formaten beschikbaar. Wil je echt opvallen? Kies dan voor de XXL zitzak, deze is 135 x 175 cm waar je heerlijk in weg kan zakken. Een goede middelmaat is de vierkante zitzak, deze is 135 x 135 cm en je logo zal hier zeker goed in uitkomen. Toch iets minder ruimte? Kies dan voor de kleinste zitzak. Deze is 100 x 140 cm.