Verleid je horecagasten met een video

Gastvrijheid draait om beleving. (Video)beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Daarom is Mooze in 2021 gestart met het produceren van korte video’s voor horecabedrijven. Met een video ben je als horecaondernemer nog beter in staat je gasten te verleiden. Bovendien kun je deze beelden op je de sociale mediakanalen, in nieuwsbrieven of op je website plaatsen.

Als dé printpartner voor de horeca levert Mooze al jarenlang een bijdrage aan de presentatie van jouw bedrijf in print en beeld. Denk daarbij aan het bedrukken van horecaproducten in jouw huisstijl zoals een menukaart, een bierviltje, een flyer, een bestekzakje maar ook verpakkingen voor take away en koffie to go. Stuk voor stuk voor manieren om je horecabedrijf te presenteren en te onderscheiden.

verleiding in presentatie

Daarnaast kun je sinds 2021 bij mooze.nl terecht voor het laten produceren van een korte video waarin je je horecagasten verleidt. Die verleiding kan zitten in de locatie, de presentatie (denk aan de menukaart of de aankleding van de zaak), de gerechten, de herkomst van de ingrediënten of de bereidingswijze.
Om deze items in beeld te brengen is een korte video zeer geschikt voor elk segment binnen de horeca: van restaurant tot fastfoodketen en van coffeebar tot ijssalon.

Inmiddels hebben we al een aantal horecabedrijven geholpen met het maken van een video waarin ze hun zaak in beeld laten zien. Bekijk hieronder de voorbeelden van de video’s.

neem contact op

Wil je ook je horecabedrijf via een korte video presenteren en zo je gasten prikkelen? Neem dan contact met ons op. Bij mooze.nl gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Mail naar mail@mooze.nl, reageer via het online formulier op onze website of neem via de live chatfunctie – die je rechtsonder op elke webpagina vindt – contact met ons op.