Nieuwe website en online bestelsysteem

Iets wat goed is, nog beter maken. Dat was kort samengevat de uitdaging waar wij voor stonden toen wij in de zomer van 2021 zijn begonnen met de ontwikkeling en realisatie van onze nieuwe website en het nieuwe online bestelsysteem van Mooze.

Eenvoudiger bestellen

Een online bestelsysteem en website waarmee het voor jou als gebruiker nog eenvoudiger wordt producten te vinden, prijzen te berekenen, te bewerken en ten slotte te bestellen. Met de oude website van mooze.nl in het achterhoofd zeker geen eenvoudige opgave. Per slot van rekening zat er in het oude systeem van mooze.nl heel veel ontwikkeltijd waardoor voor jou de afgelopen jaren het samenstellen en bestellen op mooze.nl zo eenvoudig was.

Maar tijden veranderen en zo ook de wensen van onze gebruikers jullie dus. Wij hebben goed naar jullie geluisterd en veel van jullie vragen, suggesties en ideeën zijn terug te vinden in de nieuwe website en ons nieuwe online bestelsysteem. Wij nodigen je daarom van harte uit om er mee aan de slag te gaan.

Wat is er allemaal verbeterd

  1. Met de komst van de nieuwe website en het nieuwe online bestelsysteem hebben wij meer dan 100 producten toegevoegd en de komende maanden zullen wij meer producten toevoegen. Ook willen wij onze relaties actief betrekken bij de samenstelling van ons assortiment.
  2. Bij veel printproducten zoals bijvoorbeeld menukaarten, flyers, folders, kaarten, tafelstandaards of brochures is het met het nieuwe systeem mogelijk om de kosten van je eigen afmetingen uit te rekenen en deze vervolgens te bestellen.
  3. Het is mogelijk om jouw favoriete producten te selecteren en op een verlanglijst te plaatsen.
  4. Vouchers of kortingscodes zijn nu nog eenvoudiger te verwerken.
  5. Met de nieuwe online editor is het mogelijk om meer afbeelding typen te verwerken, vrije vormen te tekenen, barcodes of QR-codes te genereren in je ontwerp, eigen beeldmateriaal of stock foto’s te uploaden, er kan in lagen worden gewerkt en lagen kunnen vastgezet worden en met één klik getoond of verborgen worden.
  6. Al jouw eigen ontwerpen kunnen worden bewaard, geëxporteerd en geïmporteerd.
  7. Ben je tevreden met een ontwerp dan is het mogelijk om vanuit de online editor je eigen ontwerpen ook direct te delen op jouw eigen sociale mediakanalen.

Mail je opmerkingen

Hoewel wij ons best gedaan hebben om jouw online ervaring bij ons nog beter te maken, kan het natuurlijk zo zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien of dat er ergens een foutje ingeslopen is. Wij hopen dat je ons daar op zou willen wijzen en dat je het ons niet te zwaar aanrekent. Mail je opmerkingen, vragen of kritieken naar mail@mooze.nl, reageer via het online formulier op onze site of neem via de live chat functie – die je rechtsonder op elke pagina kan vinden – contact met ons op.

Wij wensen je veel gebruiksgemak.