7 keer efficiënter printproducten voor de horeca bestellen

Iets wat goed is, beter maken. Dat is waar we bij mooze.nl elke dag weer voor gaan. Als dé printpartner voor de horeca lanceren we een nieuw online bestelsysteem voor printproducten. Hiermee kun je als ondernemer gemakkelijker je keuze maken, je ontwerp bewerken, de prijs berekenen en bestellen. Lees hieronder hoe je 7 keer efficiënter printproducten kunt bestellen via de website van mooze.nl.

1. Nieuwe producten

Dankzij het nieuwe bestelsysteem hebben we nu meer dan 100 (print)producten voor de horeca toegevoegd. Later dit jaar komen daar nog meer producten bij. Mis je als ondernemer een bepaald product? Laat het ons weten want we willen graag onze klanten laten meedenken over ons assortiment.

2. Bereken en vergelijk

Bij alle mooze-printproducten voor de horeca zoals menukaarten, flyers, folders, kaarten, tafelstandaards of brochures is het met het nieuwe online bestelsysteem mogelijk om de kosten van de afmetingen meteen uit te rekenen en te vergelijken. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je direct bestellen.

3. Verlanglijst

Zie je een printproduct dat in de smaak valt? Dan heb je nu de mogelijkheid dit favoriete item te selecteren en op een verlanglijst te plaatsen.

4. Kortingscodes

Nog zo’n mooi voordeel van de vernieuwde website: vouchers of kortingscodes zijn nu nog eenvoudiger te verwerken.

5. Meer ontwerpmogelijkheden

Editor

Dankzij de nieuwe online editor in het bestelsysteem van mooze.nl is het mogelijk om meer afbeeldingstypen te verwerken, vrije vormen te tekenen, barcodes of QR-codes te genereren en in je ontwerp te plaatsen. Daarnaast kun je eigen beeldmateriaal of stockfoto’s uploaden. Je kunt bovendien in ‘lagen’ werken die je vast kunt zetten of met één klik kunt tonen of verbergen.

6. Ontwerpen bewaren

Heb je een ontwerp gemaakt in de online editor van mooze.nl? Dan kun je jouw ontwerpen bewaren, exporteren of importeren.

7. Delen op sociale media

Ben je tevreden over een ontwerp, dan is het mogelijk om vanuit de online editor je ontwerpen ook direct te delen op jouw sociale mediakanalen.

neem contact op

Hoewel wij bij mooze.nl ons best doen om jouw online ervaring bij ons nog beter te maken, kan het zijn dat er ergens een foutje is ingeslopen. Wij hopen dat je ons daarop wilt wijzen. Mail je opmerkingen, vragen of kritieken naar mail@mooze.nl, reageer via het online formulier op onze website of neem via de live chatfunctie – die je rechtsonder op elke webpagina vindt – contact met ons op.